manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Početna kazalište kartice

Reply

Thread Tools
Old 5. ožujak 2008, 12:55
Member Group

Default Početna kazalište kartice

pokušavaju napraviti više računalnih zadataka za postavljanje na moj glavni također gledati na TV-blu ray.Haven 't odlučili za još toliko mobo moje pitanje je što je dobar karticom kako bi najbolje koristiti iz Blu-ray s 1080p . Da li trebam ići sli dobiti iste performanse kao stajati sama blu-ray player.Need karticu sa dual monitor out, tako da mogu prebaciti s glavnog zaslona na manji monitor u dnevnoj room.that način ne mogu gledati TV i doći na računalu u isto time.Is čak posible sa dual monitor postavljen up.I ne želite zadržati unplugging i plugging natrag u monitore na veiw svaki display (50 "TV & 20") monitor računala. Im 'ne prikazuju Kabelska TV kroz moj pc
Old 4. travanj 2008, 20:10
Donatorska Grupa

dobro sve kartice uglavnom ovih dana ce imati 2 moniters, ali za svoj tv što trebate je da shure ur tv ima DVI priključak ili svoj video kartica s video-vanjska strana ima ja dont misliti ćete morati sli ni iv vidjeli 64MB onboard grafičke kartice igraju 720i datoteku kao stvarno dobri, tako da navika potrebu sli

My System: ubr gaming računalo

Procesor (i):
q6600 G0 @ Stock hlađen ac zamrzivač
Matične ploče:
gigabajt ep45 ds3r
RAM memorija:
2GB DDR2 800
Grafička kartica (e):
4870 1GB
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
160GB 7200rpm IDE
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
+ modded oslikane case w / 1kw antec
Hlađenje:
2 120mm obožavatelji 4 80mm fanove i hdd
Network / Internet:
dual gigabajt lan
Monitor (e):
24 "Acer
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 4. travanj 2008, 22:11
Donatorska Grupa

HDMI na DVI je jednak sa ugrađenim audio. Tako je bilo koji dual-DVI s HDCP card podrška je dovoljno.

Ovdje ništa raditi.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. travanj 2008, 18:35
Donatorska Grupa

ali za tv na posao, ako ga se ima DVI
Old 5. travanj 2008, 21:49
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by computeruler View Post
ali za tv na posao, ako ga se ima DVI
Quote:
HDMI na DVI je jednak sa ugrađenim audio.
Gotovo sve kartice dolazi sa adapterom.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moje računalo će bez Priznati SD Card. Ništa nije u redu s Card Reader tommyd Drives & Izmjenjivi mediji 6 15 studeni 2009 14:57
P4 CPU, Vid kartice, TV kartice i memorije tunner za prodaju / trgovina tardster CJ Used Marketplace 6 9. rujna 2009 12:33
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
XP Home ovna bug?? truck3r Windows Operating Systems 7 5. srpnja 2009 21:24
Dont probati ovaj kod kuće redden137 Cases & Power Supplies 16 2 listopad 2008 08:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.