![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pokušavaju napraviti više računalnih zadataka za postavljanje na moj glavni također gledati na TV-blu ray.Haven 't odlučili za još toliko mobo moje pitanje je što je dobar karticom kako bi najbolje koristiti iz Blu-ray s 1080p . Da li trebam ići sli dobiti iste performanse kao stajati sama blu-ray player.Need karticu sa dual monitor out, tako da mogu prebaciti s glavnog zaslona na manji monitor u dnevnoj room.that način ne mogu gledati TV i doći na računalu u isto time.Is čak posible sa dual monitor postavljen up.I ne želite zadržati unplugging i plugging natrag u monitore na veiw svaki display (50 "TV & 20") monitor računala. Im 'ne prikazuju Kabelska TV kroz moj pc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro sve kartice uglavnom ovih dana ce imati 2 moniters, ali za svoj tv što trebate je da shure ur tv ima DVI priključak ili svoj video kartica s video-vanjska strana ima ja dont misliti ćete morati sli ni iv vidjeli 64MB onboard grafičke kartice igraju 720i datoteku kao stvarno dobri, tako da navika potrebu sli
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI na DVI je jednak sa ugrađenim audio. Tako je bilo koji dual-DVI s HDCP card podrška je dovoljno. Ovdje ništa raditi.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ali za tv na posao, ako ga se ima DVI |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo će bez Priznati SD Card. Ništa nije u redu s Card Reader | tommyd | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 15 studeni 2009 14:57 |
| P4 CPU, Vid kartice, TV kartice i memorije tunner za prodaju / trgovina | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9. rujna 2009 12:33 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| XP Home ovna bug?? | truck3r | Windows Operating Systems | 7 | 5. srpnja 2009 21:24 |
| Dont probati ovaj kod kuće | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 listopad 2008 08:41 |
| Thread Tools | |
| |