kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Házimozi-kártya

Reply

Téma eszközök
Old Március 5, 2008, 12:55
Csoport tagja

Default Házimozi-kártya

arra törekedjünk, hogy a több feladat ellátására számítógép létre Legfőbb TV óráját is Blu-ray.Haven nem döntött a mobo mégis a kérdésem az, amit egy jó kártya, a lehető legjobban használja ki a Blu-ray és 1080p . El kell menni SLI, hogy ugyanazt a teljesítményt, mint egy önálló, a Blu-ray player.Need kártya kettős monitor ki úgyhogy lehet váltani a fő képernyőn, hogy egy kisebb ellenőrzi az élő room.that módon tudok TV-t nézni és kap a számítógép egyidejűleg time.Is ez még posible egy kettős monitor meg up.I nem akarjuk megtartani kihúzásával és bedugásával vissza a monitorok veiw minden kijelző (50 "TV + 20") a számítógép-monitor. Nem vagyok futó kábel tv-én keresztül db
Old Április 4 2008, 20:10
Donor Group

Default Házimozi-kártya

valamint az összes kártyát többnyire napos lesz 2 moniters hanem a TV, amire szüksége van az, hogy ur Shure TV DVI port, vagy a video kártya s videó az én dont gondol szükség lesz SLI vagy iv látott 64MB beépített grafikus kártya 720i fájl lejátszása, mint a nagyon jó szokás, így szükség van SLI

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 4 2008, 22:11
Donor Group

Default Házimozi-kártya

HDMI egyenlő DVI audio ágyazva. Szóval minden kettős DVI kártya HDCP támogatás elegendő.

Bármi itt fog működni.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 5 2008, 18:35
Donor Group

Default Házimozi-kártya

, hanem a tv, hogy ha ez nem egy dvi
Old Április 5 2008, 21:49
Donor Group

Default Házimozi-kártya

Idézet:
Originally Posted by computeruler View Post
, hanem a tv, hogy ha ez nem egy dvi
Idézet:
HDMI egyenlő DVI audio ágyazva.
Szinte az összes kártyát fog az adapter.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sajátgép nem ismer el SD kártyát. Semmi baj Card Reader tommyd Drives & Removable Media 6 November 15, 2009 14:57
P4 CPU, vid kártya, tv tunner kártya és a memória eladó / kereskedelem tardster CJ Használt Piactér 6 Szeptember 9, 2009 12:33
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
XP Home ram hiba???? truck3r A Windows operációs rendszerek 7 5. július 2009 21:24
Ne próbálja meg ezt otthon redden137 Cases & Power Supplies 16 2. október 2008 08:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.