![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| arra törekedjünk, hogy a több feladat ellátására számítógép létre Legfőbb TV óráját is Blu-ray.Haven nem döntött a mobo mégis a kérdésem az, amit egy jó kártya, a lehető legjobban használja ki a Blu-ray és 1080p . El kell menni SLI, hogy ugyanazt a teljesítményt, mint egy önálló, a Blu-ray player.Need kártya kettős monitor ki úgyhogy lehet váltani a fő képernyőn, hogy egy kisebb ellenőrzi az élő room.that módon tudok TV-t nézni és kap a számítógép egyidejűleg time.Is ez még posible egy kettős monitor meg up.I nem akarjuk megtartani kihúzásával és bedugásával vissza a monitorok veiw minden kijelző (50 "TV + 20") a számítógép-monitor. Nem vagyok futó kábel tv-én keresztül db |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| valamint az összes kártyát többnyire napos lesz 2 moniters hanem a TV, amire szüksége van az, hogy ur Shure TV DVI port, vagy a video kártya s videó az én dont gondol szükség lesz SLI vagy iv látott 64MB beépített grafikus kártya 720i fájl lejátszása, mint a nagyon jó szokás, így szükség van SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI egyenlő DVI audio ágyazva. Szóval minden kettős DVI kártya HDCP támogatás elegendő. Bármi itt fog működni.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| , hanem a tv, hogy ha ez nem egy dvi |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sajátgép nem ismer el SD kártyát. Semmi baj Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | November 15, 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid kártya, tv tunner kártya és a memória eladó / kereskedelem | tardster | CJ Használt Piactér | 6 | Szeptember 9, 2009 12:33 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| XP Home ram hiba???? | truck3r | A Windows operációs rendszerek | 7 | 5. július 2009 21:24 |
| Ne próbálja meg ezt otthon | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2. október 2008 08:41 |
| Téma eszközök | |
| |