![]() |
|
| |||
| |||
| מנסה להפוך רב tasking המחשב כדי להגדיר את ראשי הטלוויזיה כדי לצפות גם Blu-ray.Haven לא החליט על כך mobo עדיין השאלה שלי היא מה הוא טוב הכרטיס בצורה הטובה ביותר על מנת להפוך את השימוש של Blu-ray עם 1080p . האם אני צריך ללכת SLI כדי לקבל את אותו ביצועים כמו לעמוד לבד Blu-Ray player.Need כרטיס כפול עם צג החוצה אז אני יכול לעבור מן המסך הראשי קטן יותר לפקח על החיים room.that דרך שאני יכול לצפות בטלוויזיה וקבל על המחשב באותו time.Is זה אפילו posible עם צג כפול בחר up.I לא רוצה לשמור unplugging ו פקיקה בחזרה ל veiw מנטרת את כל המוצגים (50 "TV & 20") צג המחשב. אני לא להופיע בטלוויזיה בכבלים דרך המחשב שלי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן כל הקלפים בעיקר בימים אלה יהיה 2 moniters אבל הטלוויזיה שלך את מה שאתה צריך לעשות הוא shure ur TV יש יציאת DVI או את כרטיס המסך יש S Video out dont אני חושב שאתה תצטרך SLI או IV ראיתי 64MB onboard כרטיס המסך לשחק 720i קובץ כמו ממש טוב אז אתה צריך SLI רגיל
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אבל עבור טלוויזיה לעבוד אם יש doesn't DVI |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם המחשב שלי לא מזהה כרטיס SD. שום דבר רע עם קורא כרטיסים | TommyD | כוננים & נשלפת | 6 | 15 נובמבר 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid הכרטיס, טלוויזיה tunner וכרטיס זיכרון למכירה / מסחר | tardster | ג 'יי משמש השוק | 6 | 9 ספטמבר 2009 12:33 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| XP Home ראם באג???? | truck3r | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -5 בחודש יולי 2009 21:24 |
| Dont לנסות את זה בבית | redden137 | מקרים & ספקי כוח | 16 | 2nd אוקטובר 2008 08:41 |
| שרשרת כלים | |
| |