![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| bando atlikti daug užduočių atlikimo kompiuteriu sukurti mano pagrindinis televizija taip pat žiūrėti "Blu-ray.Haven 't nusprendė MOBO dar taigi mano klausimas yra tai, kas gera kortelė, kad geriausia naudoti" Blu-ray su 1080p . Ar man reikia eiti SLI gauti tą pačią veiklą kaip savarankiškas Blu-ray player.Need dvigubos kortelė stebėti dėmesį, kad galėčiau pereiti nuo pagrindinio ekrano į mažesnius monitorius gyvenimo room.that būdu aš galiu žiūrėti televizorių ir gauti į kompiuterį tuo pačiu time.Is tai net posible su dviem monitoriaus nustatyti up.I nenorite išsaugoti atjunkite ir vėl prijunkite monitorių prie veiw kiekvieno monitorius (50 "TV ir 20 colių), kompiuterio monitorius. I'm not running Kabelinė televizija per savo PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir visas korteles dažniausiai šių dienų bus 2 moniters bet jūsų TV, ką jums reikia padaryti Shure UR TV DVI prievadą ar jūsų vaizdo plokštė turi s video out i dont think jums reikės SLI arba IV matytas 64MB onboard graphics card vaidinti 720i failą kaip tikrai gera, kad jūs įpratęs reikia SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI yra lygus DVI garso įdėta. Taigi bet koks dvigubos DVI kortele su HDCP yra pakankamas. Nieko čia veiks.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bet TV dirbti, jei tai nepadės turi DVI |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris nepripažins SD kortelę. Nieko blogo Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | Lapkritis 15, 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid kortele, TV Tunner kortelės ir atminties pardavimas / prekyba | tardster | CJ Naudoti prekyvietė | 6 | 9 rugsėjis 2009 12:33 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| XP Home RAM klaidą?? | truck3r | Windows "operacinės sistemos | 7 | 5 liepa 2009 21:24 |
| Dont try this at home | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 spalis, 2008 08:41 |
| Temos įrankiai | |
| |