mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Mājas kinozāles karte

Reply

Thread Tools
Old Marts 5, 2008, 12:55
Loceklis

Default Mājas kinozāles karte

cenšoties izdarīt vairāku daudzuzdevumu datoru, kas izveidota, mans galvenais TV skatīties arī blu-ray.Haven 't nolēma MOBO vēl tik mans jautājums ir tas, kas ir laba karte, lai labāk izmantotu no blu-ray ar 1080p . Vai man jāiet sli, lai iegūtu tādu pašu darbību kā patstāvīgs Blu-ray player.Need kartiņu ar Dual Monitor out, lai es varētu pārslēgties no galvenā ekrāna uz mazāku uzraudzīt dzīvos room.that veidā es varētu skatīties tv un saņemt datoru pats time.Is tas pat posible ar Dual Monitor kas up.I nevēlaties saglabāt unplugging un tapām atpakaļ uzraugus veiw katru displejs (50 "TV & 20") datora monitora. Es nedarbojas kabeļtelevīzijas caur manu pc
Old 4 aprīlis 2008, 20:10
Donors Group

arī visas kartes, galvenokārt šīm dienām būs 2 moniters bet TV to, kas jums ir padarīt Shure ur TV ir DVI portu vai video kartei ir s video out i dont domāju, ka jums būs nepieciešams sli nu iv reizi 64mb borta grafikas karte play 720i failu kā ļoti labs tāpēc jums paradis ka sli

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old 4 aprīlis 2008, 22:11
Donors Group

HDMI ir vienāds ar DVI ar audio iestrādāta. Tāpēc jebkura dual-DVI kartiņu ar HDCP atbalsts ir pietiekams.

Kaut kas šeit strādās.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 aprīlis 2008, 18:35
Donors Group

bet tv uz darbu, ja tas doesn't ir dvi
Old 5 aprīlis 2008, 21:49
Donors Group

Quote:
Originally Posted by computeruler View Post
bet tv uz darbu, ja tas doesn't ir dvi
Quote:
HDMI ir vienāds ar DVI ar audio iestrādāta.
Gandrīz visas kartes nāks ar adapteri.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Reply

Register

Bookmarks