![]() |
|
| |||
| |||
| cenšoties izdarīt vairāku daudzuzdevumu datoru, kas izveidota, mans galvenais TV skatīties arī blu-ray.Haven 't nolēma MOBO vēl tik mans jautājums ir tas, kas ir laba karte, lai labāk izmantotu no blu-ray ar 1080p . Vai man jāiet sli, lai iegūtu tādu pašu darbību kā patstāvīgs Blu-ray player.Need kartiņu ar Dual Monitor out, lai es varētu pārslēgties no galvenā ekrāna uz mazāku uzraudzīt dzīvos room.that veidā es varētu skatīties tv un saņemt datoru pats time.Is tas pat posible ar Dual Monitor kas up.I nevēlaties saglabāt unplugging un tapām atpakaļ uzraugus veiw katru displejs (50 "TV & 20") datora monitora. Es nedarbojas kabeļtelevīzijas caur manu pc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī visas kartes, galvenokārt šīm dienām būs 2 moniters bet TV to, kas jums ir padarīt Shure ur TV ir DVI portu vai video kartei ir s video out i dont domāju, ka jums būs nepieciešams sli nu iv reizi 64mb borta grafikas karte play 720i failu kā ļoti labs tāpēc jums paradis ka sli
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI ir vienāds ar DVI ar audio iestrādāta. Tāpēc jebkura dual-DVI kartiņu ar HDCP atbalsts ir pietiekams. Kaut kas šeit strādās.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bet tv uz darbu, ja tas doesn't ir dvi |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |