![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| próbuje dokonać wielu funkcji komputera do utworzenia na moich głównych tv również oglądać blu-ray.Haven nie zdecydował się na jeszcze Mobo więc moje pytanie brzmi: co jest dobre karty w celu jak najlepszego wykorzystania na Blu-ray z 1080p . Czy muszę iść SLI, aby uzyskać ten sam wydajności jako samodzielnie blu-ray player.Need kartę z podwójnym monitorować obecnie tak mogę przejść z ekranu głównego do mniejszych monitorowania życia room.that sposób mogę oglądać TV i uzyskać na komputerze w tym samym time.Is to nawet posible z podwójnego monitora ustawiony up.I nie chcesz zachować odłączenie i połączenie z powrotem w monitory veiw do każdego wyświetlacza (50 "TV / 20") monitor komputera. Nie jestem uruchomiony poprzez telewizję kablową mój pc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oraz wszystkie karty głównie te dni będą miały 2 moniters ale do telewizora, co jest potrzebne do shure ur TV posiada port DVI lub karta graficzna ma obecnie s video i dont think musisz SLI albo iv widziałem 64MB na pokładzie karty graficznej odtworzyć plik 720i jak NAPRAWDĘ dobry zwyczaj, więc trzeba SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI jest równa DVI audio wbudowanych. Więc wszelkie karty dual-DVI z HDCP wsparcia jest wystarczający. Coś tu będzie działać.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ale telewizora do pracy, jeżeli nie robi ma DVI |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |