![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| încercarea de a efectua un computer multi tasking pentru a seta pe principalele tv la ceas de asemenea, Blu-ray.Haven-am decis pe un mobo încă întrebarea mea este atât de ceea ce este o buna carte de a face cea mai bună utilizare a Blu-ray cu 1080p . Nu am nevoie să merg SLI pentru a obţine aceeaşi performanţă ca un stand singur Blu-ray player.Need un card cu dublă monitoriza afară ca să pot trece de la ecranul principal la un monitor mai mici, în care trăiesc room.that mod în care pot uit la TV şi de a lua de pe computer în acelaşi time.Is acest lucru posibil, chiar cu o dublă monitorizare stabilit up.I nu doriţi să păstraţi unplugging şi tamponare înapoi în monitoare pentru a veiw fiecare afişare (50 "& TV 20") monitorul calculatorului. Nu sunt difuzate de televiziune prin cablu prin intermediul PC-ul meu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine toate cardurile de cele mai multe ori in aceste zile va avea 2 moniters pentru TV, dar de ce ai nevoie este de a face shure ur tv are un port DVI sau placa video s-a video afară i dont credeţi că va avea nevoie de SLI fie IV vazut un bord 64MB placă grafică juca un 720i fişier ca foarte bun, astfel încât să obiceiul nevoie SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI este egală cu DVI audio încorporat. Deci, orice dual-DVI cu HDCP carte de sprijin este suficientă. Tot aici va funcţiona.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dar pentru postul de televiziune de a lucra în cazul în care acesta avea o doesnt DVI |
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |