![]() |
|
| |||
| |||
| Bir çok ana TV de izlemek için Blu-ray.Haven 'a mobo henüz çok sorduğum soru ne Blu en iyi kullanımı için iyi bir kart-ray 1080p ile is kararı üzerine kurmak için bilgisayar işlemli yapmaya çalışıyorum . ben SLI için Blu-ray bu yüzden ana ekrandan daha küçük izlemek için TV izleyebilirsiniz room.that şekilde yaşam geçiş yapabilirsiniz çift monitör çıkışı olan bir kart player.Need bir stand yalnız aynı performansı almak gerekiyor mu ve bilgisayarda aynı time.Is bu bile çift monitör ayarlamak up.I prizden çekmeden tutmak ve monitör olarak (50 "TV ve 20") bilgisayar monitörü her ekran veiw geri tıkama istemiyorum ile posible ulaşmak. Ben bilgisayar ile kablo TV çalıştıran değilim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bütün kartlar çoğu bu gün ama 2 moniters olacak neye ihtiyacınız TV'nizin shure UR TV için bir DVI bağlantı noktası ya da ekran kartı var I dont çıktı videonun aldığı ya IV bir 64MB Teknede grafik kartı görüldü SLI gerekir düşünüyorum böylece gerek SLI alışkanlık gerçekten iyi bir 720i dosyası oynatmak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI, DVI ses gömülü ile eşittir. Yani HDCP desteği ile her türlü ikili-DVI kartı yeterlidir. Burada her şey çalışacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer doesnt bir dvi var ama TV için çalışma |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |