менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Домашній кінотеатр картки

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 березня 2008, 12:55
Член групи

намагаються зробити багатозадачних комп'ютері встановлений на моїй головній телевізор і дивитися Blu-T ray.Haven прийняв рішення про системні плат ще тому мій питання: що це гарна карта, щоб краще використовувати з Blu-Ray з 1080p . Чи повинен я йти SLI щоб отримати таку ж продуктивність, як самостійний Blu-Ray player.Need карти з подвійною вихід на монітор так що я можу перейти від основного екрана меншого контролю в живих room.that способом я можу дивитися телевізор і отримати на комп'ютері, в той же time.Is це навіть Можливе з подвійним up.I встановити контроль не хочуть тримати відключення та підключення тому в моніторах для Veiw кожного дисплея (50 "TV & 20") монітор комп'ютера. Я не працює кабельне телебачення через мій комп'ютер
Old 4 квітня 2008, 20:10
Донор групи

також всі карти основному в ці дні буде мати 2 moniters, але і для телевізора, що вам потрібно це зробити Shure ТБ ур має DVI-порт або ваша відеокарта має S Video Out Dont Я думаю, вам буде потрібно SLI небудь бачив IV 64 Мбайт інтегрованих графічних карт Слухати 720i фото як ДЕЙСТВИТЕЛЬНО хороші, щоб ви звичай необхідності SLI

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 4 квітня 2008, 22:11
Донор групи

HDMI дорівнює DVI з вбудованим аудіо. Таким чином, будь-яке Dual-DVI карта з підтримкою HDCP є достатнім.

Все, що тут буде працювати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 квітня 2008, 18:35
Донор групи

але та для телевізора на роботу Якщо це не є DVI
Old 5 квітня 2008, 21:49
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав computeruler View Post
але та для телевізора на роботу Якщо це не є DVI
Цитата:
HDMI дорівнює DVI з вбудованим аудіо.
Майже всі карти поставляються з адаптером.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.