![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| намагаються зробити багатозадачних комп'ютері встановлений на моїй головній телевізор і дивитися Blu-T ray.Haven прийняв рішення про системні плат ще тому мій питання: що це гарна карта, щоб краще використовувати з Blu-Ray з 1080p . Чи повинен я йти SLI щоб отримати таку ж продуктивність, як самостійний Blu-Ray player.Need карти з подвійною вихід на монітор так що я можу перейти від основного екрана меншого контролю в живих room.that способом я можу дивитися телевізор і отримати на комп'ютері, в той же time.Is це навіть Можливе з подвійним up.I встановити контроль не хочуть тримати відключення та підключення тому в моніторах для Veiw кожного дисплея (50 "TV & 20") монітор комп'ютера. Я не працює кабельне телебачення через мій комп'ютер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| також всі карти основному в ці дні буде мати 2 moniters, але і для телевізора, що вам потрібно це зробити Shure ТБ ур має DVI-порт або ваша відеокарта має S Video Out Dont Я думаю, вам буде потрібно SLI небудь бачив IV 64 Мбайт інтегрованих графічних карт Слухати 720i фото як ДЕЙСТВИТЕЛЬНО хороші, щоб ви звичай необхідності SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI дорівнює DVI з вбудованим аудіо. Таким чином, будь-яке Dual-DVI карта з підтримкою HDCP є достатнім. Все, що тут буде працювати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| але та для телевізора на роботу Якщо це не є DVI |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |