![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Имам един странен проблем, аз започна играе игра, наречена "ШЕСТНАЙСЕТ" напоследък и са забелязали, когато нещо се случва големи мигащи една хоризонтална линия прави това е пътя от горната част на екрана, за да си на дъното почти като това е освежаващо, никога не съм имал това Проблемът с призива на митото 4, това несъмнено е свързано с графика, играта работи безупречно с изключение на това, и аз имам един и същ проблем, независимо дали работи или по-висока графична среда. Благодаря за всеки вход! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква резолюция / честота на опресняване, има ли го да би могла да бъде проблем
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може също да се издава само на водач. Обикновено това е прегряване / vram недостатъчност / и т.н., но ако това се случва само в една игра е определено не е така.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета Аз съм вървят играта в 1024x768 и аз не съм в състояние да коригира опресните проценти по време на игра |
|
| |||
| |||
| hhmm му само в някои игри, можете да изберете една и съща резолюция относно казват три различни нива на опресняване Очевидно това не е проблем, след което Вие имате инсталирани най-новите драйвери за вашата карта като въглероден появяват винаги помага, но като му просто тази игра Im озадачен.
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Може би му просто бъг в играта, ако нейната единственият път тя се случва? Що за игра е това, той е онлайн или на дискета. |
|
| |||
| |||
| Здравей Кано Това е на диск |
|
| |||
| |||
| hhhmm сте изтеглили най-новите пачове за играта, но това не звучи като грешка за мен, би могъл да бъде повреден опитате нов пластир, ако не се получи видя дали можете да получите в замяна диск, от който някога сте купили
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| напълно деинсталиране играта даде своя диск добро почистване и повторно инсталиране работил за мен, преди да |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Mysterious малко линии | Krez | Общи Софтуер Чат | 7 | 9 януари 2008 21:01 |
| HELP .. Линии за наблюдение и разклащане | Бръснач | Графика на карти & Монитори | 4 | 20 Октомври 2007 10:11 |
| Проблем с монитора! Две линии на него! | Sendron | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Окт 2007 12:17 |
| Зелени и лилаво линии | probert | Графика на карти & Монитори | 2 | 12 Окт 2007 12:37 |
| Грей линии в целия екран - Помощ! | RSC | Общи Хардуер Чат | 5 | 16-то Feb 2007 02:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |