![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Mám podivný problém, jsem začal hrát hru s názvem 'SERIÁL' a mají v poslední době všimli, kdy hlavní něco děje přerušované horizontální linii, je to cesta z horní části obrazovky je moje spodní téměř stejně jako je to osvěžující, jsem nikdy neměl tento Problém s Call of Duty 4, takže je to pochyb o tom, udělat s grafikou, hry běží bezchybně kromě toho a mám stejný problém, zda běží v grafice nebo středně vysoké. díky za jakýkoli vstup! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaké rozlišení / obnovovací frekvence jste nastavit tak, aby by mohl být problém
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By také mohla být jen řidič problém. Obvykle je to přehřátí / VRAM selhání / etc, ale pouze v případě, že dojde v jedné hře je to určitě není.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ahoj kluci Běžím hra v rozlišení 1024x768 a nejsem schopen nastavit obnovovací kurzy in-hra |
|
| |||
| |||
| hhmm svém právě v některé hry si můžete vybrat stejné rozlišení na řekněme tři různé obnovovací sazby samozřejmě to není problém pak máte nainstalovány nejnovější ovladače pro vaši kartu, jako je uhlí navrhli, vždy pomáhá, ale stejně jako jeho hry im zaráží.
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Možná právě jeho chyba ve hře, pokud je jeho jedinou času se to stane? jaký druh hry je to, online, nebo je to na disku. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kano je to na disku |
|
| |||
| |||
| hhhmm jste stáhli nejnovější záplaty pro hru, ale nezní to jako chyba se mi, jen by mohlo být vadné zkuste novou náplast v případě, že nefunguje, zjistěte, zda můžete získat náhradní disk, odkud vůbec jste jej koupil
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| úplně odinstalovat hru dát pevný disk dobře čistí a znovu nainstalovat pracoval pro mě, než |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tajemné málo řádků | Krez | Obecné Software Chat | 7 | 9. ledna 2008 21:01 |
| HELP .. Lines na monitoru a protřepání | Břitva | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. října 2007 10:11 |
| Problém se mi monitor! Dva řádky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. října 2007 12:17 |
| Zelené a fialové linie | probert | Graphics Cards & Monitory | 2 | 12. říjen 2007 12:37 |
| Šedé linie celé obrazovce - Help! | RSC | Obecné Hardware Chat | 5 | 16. února 2007 02:26 |
| Thread Nástroje | |
| |