![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Έχω ένα περίεργο πρόβλημα, έχω ξεκίνησε παίζοντας ένα παιχνίδι που ονομάζεται "θήραμα" πρόσφατα και διαπίστωσα όταν κάτι συμβαίνει σημαντική με αναλάμπον οριζόντια γραμμή που καθιστά την απόσταση από την κορυφή της οθόνης μου προς τα κάτω σχεδόν όπως είναι δροσιστική, ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα με το Call of Duty 4, επομένως αμφιβολία ότι είναι να κάνει με τα γραφικά, τα παιχνίδια τρέχει άψογα εκτός από αυτό, και έχω το ίδιο πρόβλημα αν τρέχει σε υψηλά γραφικά ή μεσοπρόθεσμα. ευχαριστώ για κάθε είσοδο! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι ψήφισμα / ρυθμό ανανέωσης που έχετε να θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι απλώς ένα ζήτημα προγράμματος οδήγησης. Συνήθως αυτή είναι η υπερθέρμανση / VRAM αποτυχία / κτλ, αλλά αν συμβαίνει μόνο σε ένα παιχνίδι σίγουρα δεν είναι αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hi guys Μου τελειώνει το παιχνίδι σε 1024x768 και δεν είμαι σε θέση να προσαρμόσουν τα ποσοστά ανανέωσης στο παιχνίδι |
|
| |||
| |||
| ΩΩΛΛ τα απλά σε μερικά παιχνίδια που μπορείτε να διαλέξετε το ίδιο ψήφισμα για να πω τρία διαφορετικά ποσοστά ανανέωσης Προφανώς αυτό δεν είναι το πρόβλημα τότε έχετε εγκαταστήσει τα νεότερα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα σας όπως πρότεινε άνθρακα, πάντα βοηθάει, αλλά το μόνο που αυτό το παιχνίδι im αμηχανία.
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| ίσως το μόνο σφάλμα στο παιχνίδι, αν η στιγμή το μόνο που θα συμβεί; Τι είδους παιχνίδι είναι αυτό, σε απευθείας σύνδεση ή είναι σε ένα δίσκο. |
|
| |||
| |||
| Γεια Kano πρόκειται για ένα δίσκο |
|
| |||
| |||
| hhhmm έχετε κατεβάσει το νεότερο patches για το παιχνίδι, αλλά δεν ακούγεται σαν ένα σφάλμα κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε απλώς να είναι ελαττωματική δοκιμάστε ένα νέο έμπλαστρο σε περίπτωση που δεν λειτουργεί δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια αντικατάσταση δίσκου από την οποία ποτέ το αγοράσατε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| εντελώς απεγκαταστήσετε το παιχνίδι σας δίνει ένα καλό δίσκο καθαρό και εκ νέου εγκατάσταση του λειτούργησε για μένα πριν από |