![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Momački Imaš stran problem, počela sam igrajući igru pod nazivom 'ŠPIJUNAŽA' ste primijetili u zadnje vrijeme i kad se događa nešto većih treperi jednom vodoravnom retku čini da je put od vrha moga ekran na dno, gotovo kao da je osvježavajuće, nikada nisam imao taj problem sa poziv dužnosti 4, tako da sumnjam da je za napraviti sa grafike, igre vožnje flawlessly osim toga, a ja imam isto problem da li se izvodi u visokom ili mediju grafike. hvala za bilo koji ulaz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što rezolucija / brzina osvježavanja si postavite ga mogao biti problem
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti samo driver problem. Obično je ovo pregrijavanja / VRAM failure / etc ali ako se dogodi to samo u jednoj igri to definitivno nije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hi momački Im 'trčanje igra u 1024x768 i Im' ne u mogućnosti to prilagoditi osvježiti rates in-game |
|
| |||
| |||
| hhmm svojoj samo u nekim igrama možete pokupiti istu razlučivost reći na tri različita stopa osvježavanja očito to nije problem onda imate instalirane najnovije drivere za svoju karticu kao što je ugljični predložen, uvijek pomaže, ali samo kao njezin ova igra im zbunjen.
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Možda samo njen bug u igri, ako je njegov jedini put da se događa? kakvu je to igra, online ili je na disk. |
|
| |||
| |||
| Hi Kano to je na disk |
|
| |||
| |||
| hhhmm ste preuzeli najnovije zakrpe za igru, ali to se ne čini kao bug mi se, mogla bi samo biti neispravan probajte novi patch ako se to ne radi možete vidjeti ako dobijete zamjenski disk, odakle ste kupili ga ikad
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| potpuno deinstalirati igru dati svoj disk dobro očistite i ponovno instalirati prije nego što je radio za mene |