![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Got keista problema, aš pradėjau groti žaidimas vadinamas "bloga", ir pastaruoju metu pastebėjau, kai ką nors didelių vyksta mirksi horizontalios linijos suteikia kelias iš mano ekrano viršaus į apačią beveik kaip tai atnaujinti, aš niekada nebuvo problema su Call of Duty 4, taigi abejonių tai susiję su grafika, žaidimai veikia nepriekaištingai, be to, ir aš su ta pačia problema, ar veikia didelės arba vidutinės grafikos. Thanks for any input! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas rezoliucijos / atnaujinimo dažnį, kad jūs jį į gali būti problema
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat galėtų būti tik vairuotojo klausimas. Paprastai tai perkaisti / VRAM gedimo / etc, bet jei jis tik būna viename žaidime tai tikrai ne tai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hi guys Bėgu žaidimas 1024x768, ir aš nesu pajėgi prisitaikyti Refresh kursai žaidimų |
|
| |||
| |||
| hhmm jo tik kai kurie žaidimai, galite pasirinkti pačią rezoliuciją dėl sakyti trys Refresh kursai Akivaizdu, kad tai ne problema tada buvo įdiegtas naujausias tvarkykles, kaip anglies pasiūlė, visada padeda, bet jos tiesiog šiame žaidime im suglumęs.
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Gal jos tiesiog į žaidimą klaidą, jei jos tik laiko tai atsitinka? Kokį žaidimą tai, internetu, ar tai ant disko. |
|
| |||
| |||
| Hi Kano It's on diskas |
|
| |||
| |||
| hhhmm Ar turite atsisiųsti naujausius pleistrai už žaidimą, bet jis man neatrodo kaip klaida man, gali būti tik klaidingas Išbandykite naują pleistrą, jei tai neveikia, pažiūrėkite, ar galite pakeisti diską iš kur gi jūs jį nupirko
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| visiškai pašalinti žaidimas suteikti disko gerai valoma ir iš naujo įdiegti dirbo už mane prieš |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paslaptingos mažai linijų | Krez | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 9 sausis 2008 21:01 |
| PAGALBA .. Lines stebėti ir drebulys | Razor | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 20 spalis 2007 10:11 |
| Problemos su mano monitoriaus! Dvi eilutes apie tai! | Sendron | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 spalis 2007 12:17 |
| Žalios ir raudonos eilutės | probert | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 12 spalis 2007 12:37 |
| Pilka linijas visame ekrane - Help! | RSK | General Hardware Chat | 5 | 16 vasaris 2007 02:26 |
| Temos įrankiai | |
| |