![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys Got dīvaina problēma, es esmu sākusi spēlēt spēli ar nosaukumu "upuris", nesen, un esmu ievērojis, kad kaut kas galvenais, kas notiek mirgojošu horizontāla līnija padara Ceļš no augšas mana ekrāna, apakšā gandrīz kā tas ir atsvaidzinoša, man nekad nav bijusi šī problēma ar Call of Duty 4, tāpēc šaubām tas ir saistīts ar grafiku, spēles iet nevainojami neatkarīgi no tā, un man ir tāda pati problēma, vai darbojas augstas grafikas vai vidē. paldies par jebkuru ieejas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ko rezolūciju / refresh rate ir iestatīts tā, lai varētu būt problēma
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu būt arī tikai vadītāja jautājumu. Parasti tā ir pārkaršana / VRAM mazspēja / utt, bet, ja tas notiek tikai vienā spēlē tas noteikti nav, ka.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hi guys Es skrienu spēli 1024x768, un es neesmu spējīgs pielāgoties atsvaidzināt likmes spēles |
|
| |||
| |||
| hhmm tās tikai dažas spēles jūs varat izvēlēties pats rezolūciju par pateikt trīs dažādos atsvaidzināšanas kursi Acīmredzot tā nav problēma, tad ir instalēta jaunākā vadītājiem karti līdzīgs ogleklis ierosināts, vienmēr palīdz, bet tā tikai šajā spēlē im neizpratnē.
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| varbūt tā tikai kļūda spēle, ja tā vienīgā reize, kad tas notiek? kādu spēli tas ir, tiešsaistē vai arī uz diska. |
|
| |||
| |||
| Hi Kano tas ir uz diska |
|
| |||
| |||
| hhhmm tu esi lejupielādēt jaunāko plāksteriem spēli, bet tas nav skaņu kā bug man, varētu vienkārši kļūdains izmēģināt jaunu plāksteri, ja tas nav iespējams redzēt, ja jūs varat saņemt rezerves disks, no kura kādreiz var iegādāties tā
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| pilnībā atinstalēt spēli dot diska labi tīra un atkārtoti instalēt strādāja mani pirms |