![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Mam dziwny problem, I've started gry gry zwanej "Prey", a ostatnio zauważyliśmy, kiedy coś się dzieje głównych migająca pozioma linia sprawia, że jest to sposób z góry mój ekran do dołu prawie jak to odświeżający, nigdy nie miał tego problem z Call of Duty 4, więc wątpliwości, że do czynienia z grafiki, gier działa niezawodnie niezależnie od tego, i mam ten sam problem, czy działa w wysokim lub średnim grafiki. dzięki za wejście! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co rozdzielczości / częstotliwości odświeżania Pan ustawić go może być problem
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogłyby również być tylko kierowcy problemu. Zwykle jest to przegrzania / VRAM awarii / etc, ale jeśli to dzieje się tylko w jednej grze to, że zdecydowanie nie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hi guys mi gra w 1024x768 i nie jestem w stanie ustawić częstotliwości odświeżania w grze |
|
| |||
| |||
| HHMM jej tylko w niektórych grach można odebrać tego samego powiedzieć o rozdzielczości trzech różnych częstotliwości odświeżania oczywiście to nie problem to Pan zainstalowane najnowsze sterowniki do karty, takie jak węgiel zasugerował, zawsze pomaga, ale tylko jako ta gra im zdziwienie.
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| może jej po prostu błąd w grze, jeśli tylko jego czas to się dzieje? Jakiego rodzaju jest to gra online, czy też na dysku. |
|
| |||
| |||
| Hi Kano to na płycie |
|
| |||
| |||
| hhhmm Pan pobrać najnowsze patche do gry, ale to nie brzmi jak błąd do mnie, może to być wadliwe wypróbować nowe poprawki, jeśli to nie pomoże sprawdzić, czy można uzyskać zastąpienia dysku, z którego kiedykolwiek zakupu to
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| całkowicie odinstalować grę dać dysku dobre czyste i ponownie zainstalować pracował dla mnie przed |
![]() |
|
| Zakładki |