![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kluci Mám podivný problém, som začal hrať hru s názvom 'SERIÁL' a majú v poslednej dobe všimli, keď hlavný niečo deje prerušovanej horizontálnej línii, je to cesta z hornej časti obrazovky je moje spodnej takmer rovnako ako je to osviežujúci, som nikdy nemal tento Problém s Call of Duty 4, takže je to pochýb o tom, urobiť s grafikou, hry beží bezchybne okrem toho a mám rovnaký problém, či beží v grafike alebo stredne vysoké. vďaka za akýkoľvek vstup! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aké rozlíšenie / obnovovacej frekvencie ste nastaviť tak, aby by mohol byť problém
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By tiež mohla byť len vodič problém. Zvyčajne je to prehriatia / VRAM zlyhanie / etc, ale len v prípade, že dôjde v jednej hre je to určite nie je.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ahoj kluci Bežím hra v rozlíšení 1024x768 a nejsem schopný nastaviť obnovovaciu kurzy in-hra |
|
| |||
| |||
| hhmm svojom práve v niektoré hry si môžete vybrať rovnaké rozlíšenie na povedzme tri rôzne obnovovacou sadzby samozrejme to nie je problém potom máte nainštalované najnovšie ovládače pre vašu kartu, ako je uhlie navrhli, vždy pomáha, ale rovnako ako jeho hry im zaráží.
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Možno práve jeho chyba v hre, ak je jeho jedinou času sa to stane? aký druh hry je to, online, alebo je to na disku. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kano je to na disku |
|
| |||
| |||
| hhhmm ste stiahli najnovšie záplaty pre hru, ale neznie to ako chyba sa mi, len by mohlo byť chybné skúste novú náplasť v prípade, že nefunguje, zistite, či môžete získať náhradný disk, odkiaľ vôbec ste ho kúpil
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| úplne odinštalovať hru dať pevný disk dobre čistí a znova nainštalovať pracoval pre mňa, ako |