![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Момачки Имаш стран проблем, почела сам играјући игру под називом 'Шпијунажа' сте приметили у задње време и кад се дешава нешто већих трепери једном хоризонталном линији чини да је пут од врха мога екран на дно, готово као да је освјежавајуће, никада нисам имао тај проблем са позив дужности 4, тако да сумњам да је радити са графике, игре вожње флаулесслы осим тога, а ја имам исто проблем да ли се изводи у високом или медију графике. хвала за било који улаз! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта резолуција / брзина освежавања си поставите га могао бити проблем
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могао би да буде само дривер проблем. Обично је ово прегрејавања / ВРАМ фаилуре / етц али ако се деси то само у једној игри то дефинитивно није.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| бок момачки Им 'трчање игра у 1024кс768 и Им' не у могућности за прилагодити освежити ратес ин-гаме |
|
| |||
| |||
| ххмм својој само у неким играма можете покупити исту резолуција рећи на три различита стопа освежавања очито то није проблем онда имате инсталиране најновије дривер за своју картицу као што је угљен предложен, увек помаже, али само као њен ова игра им збуњен.
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Можда само њен буг у игри, ако је његов једини пут да се дешава? какву је то игра, онлине или је на диск. |
|
| |||
| |||
| Бок Кано то је на диск |
|
| |||
| |||
| хххмм сте преузели најновије закрпе за игру, али то се не чини као буг ми се, могла би да буде само неисправан пробајте нови патцх ако се то не ради можете видети ако добијете други диск, одакле сте купили га икад
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| потпуно деинсталирам игру да да свој диск добро очистите и поново инсталирате пре него што је радио за мене |