![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Selam Beyler
Garip bir sorun var, ben Prey 'son ve büyük bir şey yanıp sönen yatay çizgi oluyor fark var adlı bir oyun oynamaya başladıktan sonra bu yol benim ekranın üst alt neredeyse gibi yenilemek's için yapar, bu hiç of Duty 4 arama ile sorun, bu grafikleri ile yapmak için şüphe oyunların sorunsuz Bunun dışında çalışan ve belirli yüksek grafik veya orta çalışıyor aynı sorun var. Herhangi bir girişi için teşekkürler! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ne çözünürlük / yenileme hızı için ayarlamış olan
sorunu olabilir
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Could da sadece bir sürücü sorunu olabilir. Genellikle bu ama / VRAM başarısızlık / etc fazla ise sadece kesinlikle değil bir oyun olur bu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
selam beyler
ben 1024x768 de oyun bitiyor ve ben de yenileme oranları ayarlamak mümkün değil-oyun |
|
|
|||
|
|||
|
ve bazı oyunlar tam size aynı kararı alabilirsiniz hhmm söylüyorlar üç farklı yenileme oranları
tabi bu sorunun ardından değil karbon önerdi, her zaman yardımcı olur gibi kartı için en son sürücüler yüklü, fakat olarak bu oyun Sohbet şaşkın.
|
|||
|
|||
|
belki oyun da bir hata varsa onun tek zaman olur? ne oyunun tür çevrimiçi öyle ya da bir disk üzerinde.
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba Kano
bir disk var |
|
|
|||
|
|||
|
hhhmm
bu oyun için yeni yamalar indirilebilir, ancak bu bir hata gibi bana ses vermez, sadece hatalı olabilir eğer varsa burada hiç aldım bir yedek diski alabilirsiniz çalışmıyor yeni bir yama deneyin
|
|||
|
|||
|
tamamen oyun Diskiniz vermek kaldırmak temiz ve ben daha önce çalıştım yüklemek iyisin
|