![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Отримала дивні проблеми, я почав грати в гру під назвою 'Prey' і останнім часом помітив, коли що-небудь відбувається основний миготлива горизонтальна лінія робить його шляху від верхньої частини мого екрану на дно майже як це освіжає, я ніколи б цього Проблема з Call Of Duty 4, так що сумнівів, це пов'язано з графікою, гра запускається бездоганною крім цього, і в мене та ж проблема чи працювати у високій або середньої графікою. Спасибо за будь-який внесок! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| що дозвіл / частоту оновлення ви встановіть його в можуть бути проблеми
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також може бути просто водієм питання. Звичайно це перегрів / VRAM несправності / і т.д., але якщо це відбувається тільки в одній грі, це не те.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Я запустити гру у вирішенні 1024x768, і я не зміг налаштувати частоту оновлення в грі |
|
| |||
| |||
| ЧЧММ своєму тільки в деяких іграх ви можете вибрати той же резолюції говорити про три різних частот оновлення Очевидно, це не проблема тоді у вас встановлені новітні драйвери для вашої картки, такі як вуглець запропонували, завжди допомагає, а як її тільки ця гра їм здивований.
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Може бути, свою помилку тільки в грі, якщо її єдиний раз, коли це станеться? яка це гра, в Інтернеті або це на диск. |
|
| |||
| |||
| Привіт Кано він знаходиться на диску |
|
| |||
| |||
| hhhmm Ви завантажили новітні патчі для ігор, але це не звучить як помилка для мене, може бути просто несправний спробувати новий патч, якщо це не робота чи ви можете отримати заміна диска, звідки б ви купили
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| повністю видалити гру дати диску хорошим чистим і повторно встановіть працював для мене до |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Таємнича рисок | Крез | General Software чат | 7 | 9 січня 2008 21:01 |
| ДОПОМОГА .. Лінії на моніторі і потрясаючи | Бритва | Графічні карти & Монітори | 4 | 20 жовтня 2007 10:11 |
| Проблема з мого монітора! Дві лінії на ній! | Sendron | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 жовтня 2007 12:17 |
| Зелені та фіолетові лінії | Проберт | Графічні карти & Монітори | 2 | 12 жовтня 2007 12:37 |
| Сіра лінія по екрану - Допоможіть! | РКК " | Генеральний обладнання чат | 5 | 16 лютого 2007 02:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |