![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бих искал да отида на ATI Radeon HD 4670. Аз не съм много за предавки на война тип игри, но аз искам да играя гробница Raider Underworld. Моят десктоп е с две години на възраст Dell, Имам три години оставено на гаранция - това е имало страхотно компютър, абсолютно никакви проблеми, които са свързани с хардуера. Ето и спецификациите: текущата графична карта NVidia GeForce 7300 LE Процесор Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 битова Vista OS е с 3,2 Window Опит рейтинг. 2GB RAM Свалих CPU-Z и получи тази информация, аз не знам какво означава, че: Дънни платки Производител: Dell Inc Модел: 0WG855 Чипсет: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Също така, това право карти за мен? Аз бях във форума тук тази карта е с тенденция към повече топлина. Щях да получа ATI Radeon HD 3850, но в друг форум (за игри) Бях казал, че би било власт гладни и по-добра карта, за да получите ще бъде 4670. Аз не искам да харчите твърде много пари, под $ 200 CA. Обикновено си купя нов компютър в такъв тип ситуация, не е много практически все пак. Много по-лесно, но не много практичен. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тъй като това е Dell Desktop, разгледайте инсталиран PSU .... доколкото мога да се установи 4670 нуждае най-малко 400 вата PSU и 3850 най-малко 450 вата
| |||
| |||
| Благодаря ти, Фил! Как мога да намеря PSU очила? Това ли е дънната платка, свързани? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще трябва да гледам на стикера. PSU е нещо, което тапи в стената. Повечето Dell PSUs направя доста добре с резервни карти. Също така, уверете се, че 7300LE не е интегрирана - Имаш ли куплунга на монитора ви в същата област вашия USB портове и т.н. са, или е по-долу?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ей, Carbon, благодаря ви за отговора. Моят монитор използва куплунга под usbs, тя е бяла, озаглавена кабел. Аз погледнах в щепсела на захранването на гърба точно сега и там не е стикер. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Честит игри ... Дори и ох ... HD 4600 серия работи добре! Под натиска на игрите, тя може да загрявам abit ... Не се тревожете за това. Топло са добре контролирани ..... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
Мисля, че най-добрият ти залог в момента е да се открие нещо, и гледам за слота и да намерят своя PSU Марка / модел по едно и също време.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Хей, благодаря пак, Carbon. Аз ще пост какво да намеря. Също така, благодарение на mediagt. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда да замени моя дънна платка, RAM и видео карта | The3 Br1ng3r | Общи Хардуер Чат | 7 | 19-ти ноември, 2009 16:35 |
| Дали Intel 845GVSR дънната платка поддържа 160GB HDD | svenrulz | Дискове & сменяемите носители | 4 | 12 Юни 2009 13:04 |
| Нова графична карта или Нова дънна платка - PC няма да Power На Правилно | Borndeception | Общи Хардуер Чат | 8 | 16-то Feb 2009 04:11 |
| Дали PCI-E v2 графични карти, съвместими със стари дънни платки | navnut | Графика на карти & Монитори | 30 | 15 ноември 2008 10:47 |
| Ще ми дънната платка поддържа процесори E8400? | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 2-ро май 2008 г. 16:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |