![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chtěla bych se dostat na ATI Radeon HD 4670. Nejsem moc pro Gears of War typ hry, ale já chci hrát Tomb Raider Underworld. Moje ploše je dva roky staré Dell, já mám tři roky doleva na záruka - je to úžasné byly počítače, absolutně žádné problémy, které jsou spojené hardware. Zde jsou parametry: současná grafická karta nVidia GeForce 7300 LE Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bit OS Vista má 3,2 Window Zkušenosti Hodnocení. 2GB RAM I staľené cpu-z a dostal tuto informaci, já nevím, co to znamená, když: Základní desky Výrobce: Dell Inc Model: 0WG855 Čipset: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Také je toto právo kartu pro mě? Četl jsem tady na fóru této karty, které mají sklon k nadměrnému teplu. Jsem se dostat na ATI Radeon HD 3850, ale v jiném fóru (herní) mi bylo řečeno, že by bylo moc hlad a lepší karty dostat by 4670. I don't want to utratit příliš mnoho peněz, za 200 dolarů CA. Obvykle si koupit nový počítač v tomto typu situace, i když není příliš praktické. A mnohem více jednoduchý, ale ne moc praktické. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Protože se jedná o Dell Desktop, zkontrolujte nainstalovaný PSU .... pokud mohu zjistit 4670 potřebuje alespoň 400w PSU a 3850 nejméně 450w
| |||
| |||
| Děkuji, Phil! Jak mohu najít PSU brejle? Je to základní deskou spojené? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete se muset podívat na nálepce. PSU je věc, která se do zásuvky ve zdi. Most Dell PSUs udělat docela dobře aftermarket karet. Také se ujistěte, že 7300LE není integrovaná - si plug monitoru do stejné oblasti, USB porty jsou atd., nebo je to pod?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, Carbon, děkuji za odpověď. Můj monitor, který má plug pod usbs, je to bílá čele kabel. Podívala jsem se na konektor na napájení na zadní straně právě teď a není nálepka. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Happy hra ... a ach ano ... HD 4600 série dobře funguje! V rámci herní tlak, může zahřát abit ... bez starostí o tom. Teplo je dobře řízené ..... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Citace:
Myslím, že bude nejlepší sázka v okamžiku, kdy je otevřít a podívat se, co pro slot a najít PSU Značka / model současně.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ahoj, díky, Carbon. I'll post co najdu. Také díky mediagt. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji nahradit moje deska, ram a grafickou kartu | The3 Br1ng3r | Obecné Hardware Chat | 7 | 19.listopadu 2009 16:35 |
| Má základní deska Intel 845GVSR podporu 160gigabajt HDD | svenrulz | Drives & Removable Media | 4 | 12 června 2009 13:04 |
| Nová grafická karta nebo nová základní deska - PC Nebude Power On Správně | Borndeception | Obecné Hardware Chat | 8 | 16 únor 2009 04:11 |
| Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilní se starými Motherboard | navnut | Graphics Cards & Monitory | 30 | 15. listopadu 2008 10:47 |
| Bude moje deska podporovat E8400 CPU? | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 2. května 2008 16:50 |
| Thread Nástroje | |
| |