![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να λάβετε την ATI Radeon HD 4670. Δεν είμαι πολύ για εργαλεία του πολέμου τύπου παιχνίδια αλλά θέλω να παίξουν Tomb Raider υποκόσμου. Η επιφάνεια εργασίας είναι δύο ετών, η Dell, θα αναφερθώ σε τρία χρόνια που απομένουν για την εγγύηση - είναι μια awesome υπολογιστή, απολύτως, δεν προκύπτουν προβλήματα που σχετίζονται με το υλικό. Εδώ είναι τα specs: τρέχουσα κάρτα γραφικών nVidia GeForce 7300 LE Επεξεργαστής Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bit Vista OS έχει 3,2 Παράθυρο Βαθμολογία εμπειρία. 2GB RAM I τηλεφορτωθούν cpu-z και πήρε αυτή την πληροφορία, δεν ξέρω τι σημαίνει και αν: Motherboard Κατασκευαστής: Dell Inc Μοντέλο: 0WG855 Chipset: Intel P965/G965 Αναθ.: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Επίσης, είναι αυτό το δικαίωμα για την κάρτα μου; Έχω διαβάσει εδώ στο forum αυτή η κάρτα έχει την τάση να υπερτονίζει θερμότητας. Επρόκειτο να λάβουν την ATI Radeon HD 3850, αλλά σε ένα άλλο φόρουμ (gaming) μου είπαν ότι θα ήταν πεινασμένος εξουσία και την καλύτερη κάρτα για να έχουν πρόσβαση θα είναι το 4670. Δεν θέλω να περάσουν πάρα πολλά χρήματα, υπό $ 200 CA. Συνήθως, να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή σε αυτού του είδους τις καταστάσεις, αν και δεν είναι πολύ πρακτικό. Μια πολύ πιο εύκολο αλλά δεν είναι πολύ πρακτικό. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επειδή πρόκειται για ένα Dell Desktop, κοιτάξτε το εγκατεστημένο PSU .... σε ό, τι μπορεί να διαπιστώσει το 4670 πρέπει τουλάχιστον ένα 400W PSU και το 3850 τουλάχιστον 450w.
Dell συνήθεις κόλπο είναι να θέσει σε κακή / ανεπαρκής PSUs και σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να καταλήξετε τηγάνισμα, καθώς και άλλα συστατικά που γίνονται στο πλαίσιο της διαδικασίας. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ, Φιλ! Πώς μπορώ να βρω το PSU specs; Είναι αυτό που σχετίζονται με μητρική πλακέτα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να εξετάσουμε για το αυτοκόλλητο. PSU είναι αυτό που συνδέεται με τον τοίχο. Τα περισσότερα PSUs Dell κάνει πολύ καλά με δευτερογενή κάρτες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η 7300LE δεν είναι ολοκληρωμένο - κάνει συνδέετε την οθόνη σας στην ίδια περιοχή σας USB θύρες κτλ είναι, ή είναι κάτω;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, άνθρακα, σας ευχαριστώ για την απάντηση. My παρακολούθηση χρησιμοποιεί ένα βύσμα κάτω από το usbs, είναι ένα λευκό καλώδιο επικεφαλής. Κοίταξα το βύσμα στο τροφοδοτικό στο πίσω μόλις τώρα και δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκόλλητο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Happy gaming ... Ω και μάλιστα ... HD 4600 σειρά έργων καλά!! Υπό πίεση παιγνίων, μπορεί θέρμανση abit ... μην ανησυχείτε για αυτό. Θερμότητα είναι καλά ελεγχόμενες ..... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι το καλύτερο στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να ανοίξει το θέμα και να αναζητήσει και να βρει μία σχισμή σας κάνουν PSU / μοντέλο ταυτόχρονα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ και πάλι, του άνθρακα. Θα βρείτε ό, τι μετά. Επίσης, χάρη στην mediagt. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω να αντικαταστήσει τη μητρική μου, ram και κάρτα γραφικών | The3 Br1ng3r | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 19 Νοέμβρη 2009 16:35 |
| Μήπως Intel 845GVSR μητρική πλακέτα υποστηρίξει μια 160GB HDD | svenrulz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 12 Ιουν 2009 13:04 |
| Νέα Κάρτα γραφικών ή Νέα Motherboard - PC θα Δεν Power On σωστά | Borndeception | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 16 Φεβ 2009 04:11 |
| Είναι PCI-e v2 κάρτα γραφικών συμβατή με παλιά μητρική | navnut | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 30 | 15 Νοε 2008 10:47 |
| Θα μου τη μητρική πλακέτα στήριξης E8400 CPU; | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 2η Μαΐου 2008 16:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |