![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želio bih dobiti ATI Radeon HD 4670. Nisam mnogo za mjenjače tipa ratnih igara, ali JA dont ištanje to igra Tomb Raider podzemlje. Moj desktop je dvije godine stare Dell, imam tri godine ostala na jamstvo - to je bila Awesome računalo, apsolutno nikakvih problema koje su povezane hardver. Evo naočale: trenutnom grafičkom karticom nVidia GeForce 7300 LE Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bitna Vista OS ima 3,2 Window Rating Experience. 2GB RAM Ja preuzeli CPU-z i dobio ove informacije, ne znam što to znači da: Matična ploča Proizvođač: Dell Inc Model: 0WG855 Chipset: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Također, ovo je pravo karticu za mene? Ja sam pročitao na ovom forumu tu karticu ima tendenciju da se više od vrućine. Sam bio idući u dobiti ATI Radeon HD 3850, ali na drugom forumu (gaming) mi je rekao da bi bilo snage gladna i bolje kartice da bi se 4670. Ne želim trošiti previše novca, ispod 200 dolara CA. Obično sam kupiti novo računalo u ovoj vrsti situacija, iako ne vrlo praktičan. Puno više lako, ali ne vrlo praktičan. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je to Dell Desktop, check out instalirani PSU .... dug kao Ja mogu ustanoviti je 4670 potrebama najmanje 400w PSU i 3850 najmanje 450w.
| |||
| |||
| Hvala ti, Phil! Kako mogu pronaći PSU naočale? Je li to vezane matična ploča? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morat ćete pogledati na naljepnici. PSU je stvar da utikači u zid. Većina Dell PSUs činiti dobro sa aftermarket karticama. Također, provjerite da je 7300LE nije integrirana - do you plug vaš monitor u istom području vaš USB portovi itd su, ili je to dolje?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hej, Carbon, hvala za odgovor. Moj monitor koristi dodatak ispod usbs, to je bijeli ccelu kabel. Gledam u dodatku na napajanje na stražnjoj strani i postoji samo sada nije naljepnica. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Happy gaming ... i oh tako ... HD 4600 seriju dobro radi! Pod tlakom gaming, to bi moglo podgrijati abit ... ne brinite o tome. Toplina se dobro kontroliranim ..... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
Mislim da je vaš najbolji kladiti se u ovom trenutku je da se otvori stvar se i tražiti i pronaći utor vašeg PSU make / model u isto vrijeme.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Hej, hvala opet, Carbon. I'll post što sam pronaći. Također, zahvaljujući mediagt. |