![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt szeretném, hogy az ATI Radeon HD 4670. Én nem sokkal a Gears of War típusú játékokat, de én nem akarok játszani Tomb Raider Underworld. Saját asztali egy két éves, a Dell, még három évig marad a jótállás - ez volt a félelmetes számítógép, egyáltalán nem jelent problémát, hogy a hardver-alapú. Itt vannak a specifikációk: jelenlegi grafikus kártya nVidia GeForce 7300 LE Processzor Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bites Vista operációs van egy 3,2 Window A tapasztalatok értékelése. 2GB RAM Letöltöttem a CPU-Z, és megkaptam ezt az információt, nem tudom, mit jelent, hogy: Alaplap Gyártó: Dell Inc. Model: 0WG855 Lapkakészlet: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Továbbá, ez a jobb kártya nekem? Olvastam a fórum itt van ez a kártya van egy olyan tendencia, hogy több mint hő. Én megyek, hogy az ATI Radeon HD 3850, de egy másik fórum (szerencsejáték) azt mondták, hogy ez hatalom éhes, és a kártya, hogy jobb lenne a 4670. Nem akarok túl sokat költeni a pénzt, a 200 $ CA. Általában veszek egy új számítógépet az ilyen helyzet, bár nem túl praktikus. Sokkal könnyebb, de nem túl praktikus. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel ez a Dell asztali, nézd meg a telepített PSU .... amennyire tudom kiderítésére 4670 igények legalább 400W tápegység és a 3850 legalább 450w.
| |||
| |||
| Köszönöm, Phil! Hogyan tudom megtalálni a PSU specs? Ez az alaplap kapcsolatban? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lesz, hogy vizsgálja meg a matrica. PSU az a dolog, hogy a dugók a falon. Most a Dell PSUs nem elég jól utópiacon kártyákat. Továbbá ellenőrizze, hogy a 7300LE nem integrált - do you dugó monitor az ugyanezen a területen az USB portok, stb, vagy ez alatt?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hé, a szén, köszönöm a választ. Saját monitort használ dugó alatt usbs, ez egy fehér fejes vezetéket. Megnéztem a dugó a tápegység hátoldalán most, és nem a matrica. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Happy gaming ... Ó, igen, és ... HD 4600 sorozat jól működik! Gaming nyomás alatt, akkor felmelegszik Abit ... Ne aggódj emiatt. Heat jól szabályozott ..... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
Azt hiszem, a legjobb fogadást abban a pillanatban, hogy nyissa meg a dolgot, és keresse meg a nyílásba, és találja meg a tápegység márka / modell ugyanabban az időben.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Szia, köszönöm, szén. Majd elküldeni mit megtalálni. Is köszönhetően mediagt. |