mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Kaip galiu sužinoti, ar mano pagrindinė plokštė rems naują grafikos plokštę

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 28, 2008, 11:10
Narys

Default Kaip galiu sužinoti, ar mano pagrindinė plokštė rems naują grafikos plokštę

Norėčiau gauti ATI Radeon HD 4.670. I'm not much for Gears of War tipo žaidimai, bet aš noriu žaisti Tomb Raider Underworld.

Mano Desktop dvejų metų "Dell", turiu tris metus paliko dėl garantinio - tai buvo nuostabus kompiuteris, absoliučiai jokių problemų, kurios yra susijusios įrangos. Čia Specifikacijos:
dabartinės vaizdo plokštė NVIDIA GeForce 7300 LE
Procesorius Intel Core CPU 6300@1.86GHz
32 bitų Vista OS
buvo 3,2 Langų Patirtis įvertinimas.
2GB RAM

I downloaded cpu-z ir gavo šią informaciją, aš nežinau, ką tai reiškia, nors:
Motherboard
Gamintojas: Dell Inc
Modelis: 0WG855
Chipset: Intel P965/G965 Versija: 2
Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
Old Gruodis 28, 2008, 11:19
Narys

Default Kaip galiu sužinoti, ar mano pagrindinė plokštė rems naują grafikos plokštę

Be to, tai yra teisę kortelės man? Aš perskaičiau forume čia kortelė yra tendencija daugiau šilumos. Aš ketinate gauti ATI Radeon HD 3.850 tačiau kitoje forumas (Žaidimai) man buvo pasakyta, kad jis būtų elektros badas ir geriau kortele gauti būtų 4.670.

Nenoriu išleisti per daug pinigų, po 200 $ CA. Paprastai aš pirkti naują kompiuterį šioje situacijoje, nėra labai praktiška nors. Daug lengva, bet nėra labai praktiška. :)
Old Gruodis 28, 2008, 15:03
Donorų grupės

Kadangi tai yra "Dell" Desktop ", patikrinti įdiegtos PSU .... kiek galiu įsitikinti 4.670 reikia bent 400W PSU 3.850 mažiausiai 450W.
Dell paprastai apgauti yra sukurti skurdžių / netinkamas PSUs ir jei tai yra atvejis, galbūt jūs galų gale kepti, ir imtis atlikti kitų komponentų procesas.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Gruodis 28, 2008, 17:47
Narys

Ačiū, Phil!

Kaip rasti PSU specifikacijas? Tai plokštė susiję?
Old Gruodis 28, 2008, 20:54
Donorų grupės

Jums teks ieškoti ant lipduko. PSU yra dalykas, kuris prijungiamas prie sienos.

Dell PSUs tai labai gerai antrinę korteles. Taip pat įsitikinkite, 7300LE nėra integruota - Ar turite prijungti monitorius į tą patį plotą USB ir kt uostus, ar jis toliau?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 29, 2008, 00:58
Narys

Ei, Carbon, ačiū už atsakymą. Mano monitorius visomis trimis žemiau Biuro standartai JAV kištuko, tai balta vadovauja smegenis.

Aš mačiau ties energijos tiekimo atgal tik dabar kamščiai ir nėra lipdukas.
Old Gruodis 29, 2008, 03:11
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by CaptainOlimar View Post
Norėčiau gauti ATI Radeon HD 4.670. I'm not much for Gears of War tipo žaidimai, bet aš noriu žaisti Tomb Raider Underworld.

Mano Desktop dvejų metų "Dell", turiu tris metus paliko dėl garantinio - tai buvo nuostabus kompiuteris, absoliučiai jokių problemų, kurios yra susijusios įrangos. Čia Specifikacijos:
dabartinės vaizdo plokštė NVIDIA GeForce 7300 LE
Procesorius Intel Core CPU 6300@1.86GHz
32 bitų Vista OS
buvo 3,2 Langų Patirtis įvertinimas.
2GB RAM

I downloaded cpu-z ir gavo šią informaciją, aš nežinau, ką tai reiškia, nors:
Motherboard
Gamintojas: Dell Inc
Modelis: 0WG855
Chipset: Intel P965/G965 Versija: 2
Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
gerai, UR plokštė galės paremti grafikos plokštę, tai gali prireikti daugiau galingas maitinimo šaltinis. Prolly virš 500W. Happy lošimų ... ir oh yea ... 4.600 HD serijos dirba gerai! Pagal žaidimo spaudimas, ji gali įkaisti abit ... jokių abejonių, kad rūpesčių. Šilumos yra gerai kontroliuojamas .....
Old Gruodis 29, 2008, 15:48
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by CaptainOlimar View Post
Ei, Carbon, ačiū už atsakymą. Mano monitorius visomis trimis žemiau Biuro standartai JAV kištuko, tai balta vadovauja smegenis.
Na, tai priklauso nuo to "kiek", - iš esmės, mes ieškome to, ar jis iš dalies plokštę arba atminties kortelę.

Citata:
Aš mačiau ties energijos tiekimo atgal tik dabar kamščiai ir nėra lipdukas.
Ji bus viduje, iš tikrųjų.

Manau Geriausia šiuo metu yra atidaryti dalykas iki ir ieškoti lizdo ir rasti PSU Markė / Modelis tuo pačiu metu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gruodis 29, 2008, 16:05
Narys

Hey, thanks again, anglis. I'll post ką galiu rasti.

Pat, padėką mediagt.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.