![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Norėčiau gauti ATI Radeon HD 4.670. I'm not much for Gears of War tipo žaidimai, bet aš noriu žaisti Tomb Raider Underworld.
Mano Desktop dvejų metų "Dell", turiu tris metus paliko dėl garantinio - tai buvo nuostabus kompiuteris, absoliučiai jokių problemų, kurios yra susijusios įrangos. Čia Specifikacijos: dabartinės vaizdo plokštė NVIDIA GeForce 7300 LE Procesorius Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bitų Vista OS buvo 3,2 Langų Patirtis įvertinimas. 2GB RAM I downloaded cpu-z ir gavo šią informaciją, aš nežinau, ką tai reiškia, nors: Motherboard Gamintojas: Dell Inc Modelis: 0WG855 Chipset: Intel P965/G965 Versija: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
|
|||
|
|||
|
Be to, tai yra teisę kortelės man? Aš perskaičiau forume čia kortelė yra tendencija daugiau šilumos. Aš ketinate gauti ATI Radeon HD 3.850 tačiau kitoje forumas (Žaidimai) man buvo pasakyta, kad jis būtų elektros badas ir geriau kortele gauti būtų 4.670.
Nenoriu išleisti per daug pinigų, po 200 $ CA. Paprastai aš pirkti naują kompiuterį šioje situacijoje, nėra labai praktiška nors. Daug lengva, bet nėra labai praktiška. :) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kadangi tai yra "Dell" Desktop ", patikrinti įdiegtos PSU .... kiek galiu įsitikinti 4.670 reikia bent 400W PSU 3.850 mažiausiai 450W.
|
|||
|
|||
|
Ačiū, Phil!
Kaip rasti PSU specifikacijas? Tai plokštė susiję? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums teks ieškoti ant lipduko. PSU yra dalykas, kuris prijungiamas prie sienos.
Dell PSUs tai labai gerai antrinę korteles. Taip pat įsitikinkite, 7300LE nėra integruota - Ar turite prijungti monitorius į tą patį plotą USB ir kt uostus, ar jis toliau?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei, Carbon, ačiū už atsakymą. Mano monitorius visomis trimis žemiau Biuro standartai JAV kištuko, tai balta vadovauja smegenis.
Aš mačiau ties energijos tiekimo atgal tik dabar kamščiai ir nėra lipdukas. |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Happy lošimų ... ir oh yea ... 4.600 HD serijos dirba gerai! Pagal žaidimo spaudimas, ji gali įkaisti abit ... jokių abejonių, kad rūpesčių. Šilumos yra gerai kontroliuojamas .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Citata:
Manau Geriausia šiuo metu yra atidaryti dalykas iki ir ieškoti lizdo ir rasti PSU Markė / Modelis tuo pačiu metu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Hey, thanks again, anglis. I'll post ką galiu rasti.
Pat, padėką mediagt. |