![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Es vēlos saņemt ATI Radeon HD 4670. Es neesmu daudz rīku kara tipa spēles, bet es gribu spēlēt Tomb Raider Underworld.
Mans desktop ir divus gadus vecs Dell, man ir trīs gados, kas palikuši uz warranty - tas bija awesome datoru, absolūti nekādu problēmu, kas ir aparatūras saistīti. Šeit ir specs: Pašreizējā grafikas karte NVIDIA GeForce 7300 LE Procesors Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bit Vista OS ir 3,2 Window Experience reitingu. 2GB RAM I lejupielādēt cpu-z un dabūju šo informāciju, es nezinu, ko tas nozīmē, ja: Motherboard Ražotājs: Dell Inc Modelis: 0WG855 Chipset: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
|
|||
|
|||
|
Arī tas ir labi karti man? Esmu lasot forumu šeit šī karte ir tendence vairāk siltumu. I gatavojas saņemt ATI Radeon HD 3850, bet citā foruma (spēļu) Man tika teikts, ka būtu varas izsalcis un labāku karti iegūt būs 4.670.
Es nevēlos tērēt pārāk daudz naudas, saskaņā ar 200 $ CA. Parasti es pērku jaunu datoru šāda veida situācijā, nav ļoti praktiski though. Daudz vieglāk, bet ļoti praktiski. :) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kā tas ir Dell Desktop, skatiet instal PSU .... cik es varu pārliecināties 4.670 vajag vismaz 400w PSU un 3.850 vismaz 450W.
|
|||
|
|||
|
Thank you, Phil!
Kā es varu atrast PSU specs? Tas ir mātesplati saistīts? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums ir jāskatās uz uzlīmes. PSU ir lieta, kas iespraust sienā.
Lielākā daļa Dell PSUs do pretty arī ar aftermarket kartēm. Tāpat pārliecinieties, 7300LE nav integrēts - vai tu plug savu monitoru pašā jomā USB utt ostām, vai tas ir zem?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Hei, Carbon, paldies par atbildi. Manu monitoru izmanto spraudni zem usbs, tas ir balts vada smadzenes.
Es paskatījos tamponu barošanas avota uz muguras tieši tagad un nav uzlīme. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Happy spēļu ... un oh yea ... HD 4.600 sērija darbojas labi! Saskaņā ar spēļu spiediens, tas var sakarst ABIT ... ne par to rūpes. Siltums tiek labi pārvaldīti .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Quote:
Es domāju, ka jūsu labākais bet pēc brīža atvērt lieta augšu un meklēt nišu un atrast savu PSU markas / modeļa pašā laikā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Hey, thanks again, Carbon. I'll post to varu atrast.
Tāpat, pateicoties mediagt. |