![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chciałbym uzyskać ATI Radeon HD 4670. Nie mam wiele do Gears of War typu gry, ale chcą grać Tomb Raider Underworld. Mój desktop jest dwa lata stary Dell, Mam trzy lata gwarancji na lewo - to było niesamowite komputer, absolutnie żadnych problemów sprzętowych, które są powiązane. Oto specyfikacje: bieżącej karty graficznej NVIDIA GeForce 7300 LE Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32-bitowa Vista OS posiada 3,2 Window Doświadczenie ocena. 2GB RAM Ściągnąłem CPU-Z i dostał tę informację, nie wiem co to znaczy jednak: Motherboard Producent: Dell Inc Model: 0WG855 Chipset: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Ponadto, jest to właściwa karta dla mnie? I've przeczytać na forum tu karta ma tendencję do nadmiernego ciepła. I was going to get ATI Radeon HD 3850, ale w innym forum (gra) Powiedziano mi, że będzie głodny moc i lepsze karty, aby uzyskać byłby 4670. Nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy, w ramach 200 dolarów CA. Zwykle mogę kupić nowy komputer w tego typu sytuacji, choć nie bardzo praktyczne. Dużo bardziej proste, ale nie bardzo praktyczne. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponieważ jest to Dell Desktop sprawdzić zainstalowane PSU .... tak dalece jak mogę ustalić 4670 potrzebuje co najmniej 400W PSU i 3850 co najmniej 450w.
Dell zwyczajowo trick jest umieszczenie w biednych / niewystarczające PSUs i jeżeli taka sytuacja ma miejsce, może doprowadzić do smażenia i wykupujące inne składniki w tym procesie. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Thank you, Phil! Jak mogę znaleźć PSU specyfikacją? Czy jest to związane z płyty głównej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będziesz musiał patrzeć na naklejce. PSU jest rzeczą, że wtyczki do ściany. Większość Dell PSUs zrobić całkiem dobrze z wtórnym karty. Ponadto należy upewnić się, że nie jest zintegrowane 7300LE - należy podłączyć monitor do tego samego obszaru swoje porty USB itp, czy jest to poniżej?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hej, węglowe, dziękuję za odpowiedź. Mój monitor wykorzystuje wtyczkę poniżej usbs, to biały sznur na czele. Spojrzałem na wtyczkę na zasilanie z tyłu i po prostu teraz nie ma naklejki. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Happy gier ... i oh yea ... HD serii 4600 działa dobrze! Pod presją gier, to może się nagrzewać abit ... Nie martw się o tym. Ciepło dobrze kontrolowane ..... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
Myślę, że najlepiej w tej chwili jest rzeczą, aby otworzyć i szukać gniazda i wyszukiwanie PSU Marka / Model w tym samym czasie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Hey, thanks again, węgla. I'll po co szukać. Ponadto, dzięki mediagt. |