mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Cum pot să-mi spuneţi dacă placa de bază va sprijini o nouă placă grafică

Reply

Thread Tools
Old 28 decembrie 2008, 11:10
Grupul de stat

Default Cum pot să-mi spuneţi dacă placa de bază va sprijini o nouă placă grafică

Aş dori să obţineţi ATI Radeon HD 4670. Nu sunt de mult pentru unelte de război de tip jocuri dar vreau sa joc Tomb Raider Underworld.

Meu de birou este un vechi Dell doi ani, am trei ani de garanţie pe stânga - A fost un excelent computer, absolut nici o problema, care sunt legate de hardware. Aici sunt specificatiile:
curent placă grafică NVIDIA GeForce 7300 LE
Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz
32 bit sistem de operare Vista
are o experienţă de ferestre Rating 3.2.
2GB RAM

Am descarcat de cpu-z şi a primit această informaţie, nu ştiu ce înseamnă, totuşi:
Plăci de bază
Producator: Dell Inc
Model: 0WG855
Chipset: Intel P965/G965 Rev: 2
Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
Old 28 decembrie 2008, 11:19
Grupul de stat

Default Cum pot să-mi spuneţi dacă placa de bază va sprijini o nouă placă grafică

De asemenea, este dreptul de această carte pentru mine? Am citit pe forum aici, în această carte are o tendinţă de peste căldură. Eram pe cale de a obtine ATI Radeon HD 3850, dar într-un alt forum (jocuri) mi sa spus că ar fi puterea de foame şi de carte pentru a obţine o mai bună ar fi, în 4670.

Nu vreau sa petrec prea mult de bani, sub 200 dolari CA. De obicei, am cumpăra un calculator nou în acest tip de situaţie, deşi nu foarte practice. Mult mai uşor, dar nu foarte practice. :)
Old 28 decembrie 2008, 15:03
Grupul de donator

Deoarece aceasta este o Dell Desktop, verificaţi instalat PSU .... în măsura în care nu pot constata 4670 are nevoie de cel puţin un 400W PSU şi 3850 cel puţin 450W.
Dell obicei truc este de a pune în săraci / inadecvat PSUs şi dacă acesta este cazul, este posibil să ajung să-l prăjire şi luând în alte componente în acest proces.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 decembrie 2008, 17:47
Grupul de stat

Mulţumesc, Phil!

Cum pot găsi PSU specs? Este aceasta placa de bază legate?
Old 28 decembrie 2008, 20:54
Grupul de donator

Va trebui să te uiţi pe autocolant. PSU este lucrul care în priza de perete.

Cele mai multe Dell PSUs face destul de bine cu Aftermarket carduri. De asemenea, asiguraţi-vă că nu este 7300LE integrat - nu-i asa plug monitorul în aceeaşi zonă dvs. etc porturile USB sunt, sau este de mai jos?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 29 decembrie 2008, 00:58
Grupul de stat

Hei, de carbon, vă mulţumesc pentru răspuns. Meu monitor foloseşte o priză de mai jos a usbs, este un alb condus cablu.

M-am uitat la mufa de la sursa de alimentare de pe partea din spate chiar acum şi aici nu este un autocolant.
Old 29 decembrie 2008, 03:11
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de CaptainOlimar View Post
Aş dori să obţineţi ATI Radeon HD 4670. Nu sunt de mult pentru unelte de război de tip jocuri dar vreau sa joc Tomb Raider Underworld.

Meu de birou este un vechi Dell doi ani, am trei ani de garanţie pe stânga - A fost un excelent computer, absolut nici o problema, care sunt legate de hardware. Aici sunt specificatiile:
curent placă grafică NVIDIA GeForce 7300 LE
Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz
32 bit sistem de operare Vista
are o experienţă de ferestre Rating 3.2.
2GB RAM

Am descarcat de cpu-z şi a primit această informaţie, nu ştiu ce înseamnă, totuşi:
Plăci de bază
Producator: Dell Inc
Model: 0WG855
Chipset: Intel P965/G965 Rev: 2
Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
Ei bine, ur placa de bază va fi capabilă să sprijine placă grafică, acesta ar putea avea nevoie de o mai puternică sursă de alimentare. Prolly de mai sus 500W. Happy gaming ... O persoană care a votat şi ... HD 4600 serie de lucrări de bine!! Sub presiunea de joc, s-ar putea de căldură până abit ... nu vă faceţi griji despre asta. De căldură sunt bine controlate .....
Old 29 decembrie 2008, 15:48
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de CaptainOlimar View Post
Hei, de carbon, vă mulţumesc pentru răspuns. Meu monitor foloseşte o priză de mai jos a usbs, este un alb condus cablu.
Ei bine, aceasta depinde de "cât de departe" - practic, suntem în căutarea pentru a vedea daca este o parte din placa de bază sau de pe un card de expansiune.

Citat:
M-am uitat la mufa de la sursa de alimentare de pe partea din spate chiar acum şi aici nu este un autocolant.
Acesta va fi in interior, de fapt.

Cred că cel mai bun pariu în acest moment este de a deschide chestia aia şi căutaţi un slot şi să vă găsească PSU Marcă / Model, în acelaşi timp.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 29 decembrie 2008, 16:05
Grupul de stat

Hei, mersi din nou, de carbon. Voi posta ce-am găsit.

De asemenea, datorită mediagt.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.