![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aş dori să obţineţi ATI Radeon HD 4670. Nu sunt de mult pentru unelte de război de tip jocuri dar vreau sa joc Tomb Raider Underworld. Meu de birou este un vechi Dell doi ani, am trei ani de garanţie pe stânga - A fost un excelent computer, absolut nici o problema, care sunt legate de hardware. Aici sunt specificatiile: curent placă grafică NVIDIA GeForce 7300 LE Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bit sistem de operare Vista are o experienţă de ferestre Rating 3.2. 2GB RAM Am descarcat de cpu-z şi a primit această informaţie, nu ştiu ce înseamnă, totuşi: Plăci de bază Producator: Dell Inc Model: 0WG855 Chipset: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| De asemenea, este dreptul de această carte pentru mine? Am citit pe forum aici, în această carte are o tendinţă de peste căldură. Eram pe cale de a obtine ATI Radeon HD 3850, dar într-un alt forum (jocuri) mi sa spus că ar fi puterea de foame şi de carte pentru a obţine o mai bună ar fi, în 4670. Nu vreau sa petrec prea mult de bani, sub 200 dolari CA. De obicei, am cumpăra un calculator nou în acest tip de situaţie, deşi nu foarte practice. Mult mai uşor, dar nu foarte practice. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deoarece aceasta este o Dell Desktop, verificaţi instalat PSU .... în măsura în care nu pot constata 4670 are nevoie de cel puţin un 400W PSU şi 3850 cel puţin 450W.
| |||
| |||
| Mulţumesc, Phil! Cum pot găsi PSU specs? Este aceasta placa de bază legate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Va trebui să te uiţi pe autocolant. PSU este lucrul care în priza de perete. Cele mai multe Dell PSUs face destul de bine cu Aftermarket carduri. De asemenea, asiguraţi-vă că nu este 7300LE integrat - nu-i asa plug monitorul în aceeaşi zonă dvs. etc porturile USB sunt, sau este de mai jos?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hei, de carbon, vă mulţumesc pentru răspuns. Meu monitor foloseşte o priză de mai jos a usbs, este un alb condus cablu. M-am uitat la mufa de la sursa de alimentare de pe partea din spate chiar acum şi aici nu este un autocolant. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Happy gaming ... O persoană care a votat şi ... HD 4600 serie de lucrări de bine!! Sub presiunea de joc, s-ar putea de căldură până abit ... nu vă faceţi griji despre asta. De căldură sunt bine controlate ..... |
|
| |||
| |||
| Citat:
Citat:
Cred că cel mai bun pariu în acest moment este de a deschide chestia aia şi căutaţi un slot şi să vă găsească PSU Marcă / Model, în acelaşi timp.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Hei, mersi din nou, de carbon. Voi posta ce-am găsit. De asemenea, datorită mediagt. |