![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcela by som sa dostať na ATI Radeon HD 4670. Nejsem moc pre Gears of War typ hry, ale já chci hrať Tomb Raider Underworld. Moja ploche je dva roky staré Dell, já mám tri roky doľava na záruka - je to úžasné boli počítače, absolútne žiadne problémy, ktoré sú spojené hardware. Tu sú parametre: súčasná grafická karta nVidia GeForce 7300 LE Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz 32 bit OS Vista má 3,2 Window Skúsenosti Hodnotenie. 2GB RAM I stiahnuty cpu-z a dostal túto informáciu, já nevím, co to znamená, keď: Základné dosky Výrobca: Dell Inc Model: 0WG855 Čipset: Intel P965/G965 Rev: 2 Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
| |||
| |||
| Tiež je toto právo kartu pre mňa? Četl jsem tady na fóre tejto karty, ktoré majú sklon k nadmernému teplu. Som sa dostať na ATI Radeon HD 3850, ale v inom fóre (herné) mi bolo povedané, že by bolo moc hlad a lepšie karty dostať by 4670. Nechcem, aby ma to minúť príliš veľa peňazí, za 200 dolárov CA. Zvyčajne si kúpiť nový počítač v tomto druhu situácie, aj keď nie je príliš praktické. A oveľa viac jednoduchý, ale nie moc praktické. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keďže sa jedná o Dell Desktop, skontrolujte nainstalovaný PSU .... ak môžem zistiť 4670 potrebuje aspoň 400w PSU a 3850 najmenej 450w
| |||
| |||
| Děkuji, Phil! Ako môžem nájsť PSU brejle? Je to základnou doskou spojené? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete sa musieť pozrieť na nálepke. PSU je vec, ktorá sa do zásuvky v stene. Most Dell PSUs urobiť docela dobre aftermarket kariet. Tiež sa uistite, že 7300LE nie je integrovaná - si plug monitora do rovnakej oblasti, USB porty sú atď, alebo je to pod?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, Carbon, děkuji za odpověď. Môj monitor, ktorý má plug pod usbs, je to biela čele kábel. Podívala jsem se na konektor na napájanie na zadnej strane práve teraz a nie je nálepka. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Happy hra ... a ach áno ... HD 4600 série dobre funguje! V rámci hernej tlak, môže zahriať abit ... bez starostí o tom. Teplo je dobre riadené ..... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
Myslím, že bude najlepšie stávka v čase, keď je otvoriť a pozrieť sa, čo pre slot a nájsť PSU Značka / model súčasne.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka, Carbon. I'll post čo nájdem. Tiež vďaka mediagt. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem nahradiť moja doska, ram a grafickou kartu | The3 Br1ng3r | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 19. november 2009 16:35 |
| Má základná doska Intel 845GVSR podporu 160gigabajt HDD | svenrulz | Drives & Removable Media | 4 | 12 júna 2009 13:04 |
| Nová grafická karta alebo nová základná doska - PC Nebude Power On Správně | Borndeception | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 16 február 2009 04:11 |
| Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilná so starými Motherboard | navnut | Graphics Cards & Monitory | 30 | 15. novembra 2008 10:47 |
| Bude moje doska podporovať E8400 CPU? | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 2. mája 2008 16:50 |
| Thread Tools | |
| |