menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu

Reply

Thread Tools
Old 28.prosince 2008, 11:10
Člen Skupina

Default Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu

Chcela by som sa dostať na ATI Radeon HD 4670. Nejsem moc pre Gears of War typ hry, ale já chci hrať Tomb Raider Underworld.

Moja ploche je dva roky staré Dell, já mám tri roky doľava na záruka - je to úžasné boli počítače, absolútne žiadne problémy, ktoré sú spojené hardware. Tu sú parametre:
súčasná grafická karta nVidia GeForce 7300 LE
Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz
32 bit OS Vista
má 3,2 Window Skúsenosti Hodnotenie.
2GB RAM

I stiahnuty cpu-z a dostal túto informáciu, já nevím, co to znamená, keď:
Základné dosky
Výrobca: Dell Inc
Model: 0WG855
Čipset: Intel P965/G965 Rev: 2
Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
Old 28.prosince 2008, 11:19
Člen Skupina

Default Ako môžem zistiť, či moje základná doska bude podporovať novú grafickú kartu

Tiež je toto právo kartu pre mňa? Četl jsem tady na fóre tejto karty, ktoré majú sklon k nadmernému teplu. Som sa dostať na ATI Radeon HD 3850, ale v inom fóre (herné) mi bolo povedané, že by bolo moc hlad a lepšie karty dostať by 4670.

Nechcem, aby ma to minúť príliš veľa peňazí, za 200 dolárov CA. Zvyčajne si kúpiť nový počítač v tomto druhu situácie, aj keď nie je príliš praktické. A oveľa viac jednoduchý, ale nie moc praktické. :)
Old 28.prosince 2008, 15:03
Darcu Skupina

Keďže sa jedná o Dell Desktop, skontrolujte nainstalovaný PSU .... ak môžem zistiť 4670 potrebuje aspoň 400w PSU a 3850 najmenej 450w
Dell obvyklým trikom je umiestniť v chudobných / PSUs nedostatočné a ak je to váš prípad, môžete skončiť vyprážanie a vylúčením iných zložiek v tomto procese.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28.prosince 2008, 17:47
Člen Skupina

Děkuji, Phil!

Ako môžem nájsť PSU brejle? Je to základnou doskou spojené?
Old 28.prosince 2008, 20:54
Darcu Skupina

Budete sa musieť pozrieť na nálepke. PSU je vec, ktorá sa do zásuvky v stene.

Most Dell PSUs urobiť docela dobre aftermarket kariet. Tiež sa uistite, že 7300LE nie je integrovaná - si plug monitora do rovnakej oblasti, USB porty sú atď, alebo je to pod?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 29. decembra 2008, 00:58
Člen Skupina

Ahoj, Carbon, děkuji za odpověď. Môj monitor, ktorý má plug pod usbs, je to biela čele kábel.

Podívala jsem se na konektor na napájanie na zadnej strane práve teraz a nie je nálepka.
Old 29. decembra 2008, 03:11
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal CaptainOlimar View Post
Chcela by som sa dostať na ATI Radeon HD 4670. Nejsem moc pre Gears of War typ hry, ale já chci hrať Tomb Raider Underworld.

Moja ploche je dva roky staré Dell, já mám tri roky doľava na záruka - je to úžasné boli počítače, absolútne žiadne problémy, ktoré sú spojené hardware. Tu sú parametre:
súčasná grafická karta nVidia GeForce 7300 LE
Procesor Intel Core CPU 6300@1.86GHz
32 bit OS Vista
má 3,2 Window Skúsenosti Hodnotenie.
2GB RAM

I stiahnuty cpu-z a dostal túto informáciu, já nevím, co to znamená, keď:
Základné dosky
Výrobca: Dell Inc
Model: 0WG855
Čipset: Intel P965/G965 Rev: 2
Southbridge: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
i, ur doska bude schopná podporovať grafické karty, je možná potrebovať silnejšie napájanie. Pröll nad 500w Happy hra ... a ach áno ... HD 4600 série dobre funguje! V rámci hernej tlak, môže zahriať abit ... bez starostí o tom. Teplo je dobre riadené .....
Old 29. decembra 2008, 15:48
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal CaptainOlimar View Post
Ahoj, Carbon, děkuji za odpověď. Môj monitor, ktorý má plug pod usbs, je to biela čele kábel.
No, záleží, "ako ďaleko" - v podstate sme hľadali, jestli je to súčasť základnej doske alebo na rozšírenie kartou.

Citácia:
Podívala jsem se na konektor na napájanie na zadnej strane práve teraz a nie je nálepka.
Bude dovnútra, skutočne.

Myslím, že bude najlepšie stávka v čase, keď je otvoriť a pozrieť sa, čo pre slot a nájsť PSU Značka / model súčasne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 29. decembra 2008, 16:05
Člen Skupina

Ahoj, vďaka, Carbon. I'll post čo nájdem.

Tiež vďaka mediagt.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujem nahradiť moja doska, ram a grafickou kartu The3 Br1ng3r Všeobecné Hardware Chat 7 19. november 2009 16:35
Má základná doska Intel 845GVSR podporu 160gigabajt HDD svenrulz Drives & Removable Media 4 12 júna 2009 13:04
Nová grafická karta alebo nová základná doska - PC Nebude Power On Správně Borndeception Všeobecné Hardware Chat 8 16 február 2009 04:11
Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilná so starými Motherboard navnut Graphics Cards & Monitory 30 15. novembra 2008 10:47
Bude moje doska podporovať E8400 CPU? cheesepuff Procesory, základné dosky & RAM 2 2. mája 2008 16:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.