![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Желео бих добити АТИ Радеон ХД 4670. Нисам много за мењаче типа ратних игара, ипак ЈА донт оскудица за игра Томб Раидер подземље.
Мој десктоп је две године старе Делл, имам три године остала на гаранција - то је била Ауесоме рачунар, апсолутно никаквих проблема које су повезане хардвер. Ево наочаре: тренутном графичком картицом НВИДИА ГеФорце 7300 ЛЕ Процесор Интел Цоре ЦПУ 6300@1.86ГХз 32 битна Виста ОС има 3,2 Уиндоу Ратинг Експериенце. 2ГБ РАМ Ја преузели ЦПУ-з и добио ове информације, не знам шта то значи да: Матична плоча Мануфацтурер: Делл Инц Модел: 0УГ855 Цхипсет: Интел П965/Г965 Рев: 2 Соутхбридге: Интел 8280ИХХ (ИЦХ8ДХ) ЛПЦИО: СМСЦ |
|
|
|||
|
|||
|
Такође, ово је право картицу за мене? Ја сам прочитао на овом форуму ту картицу има тенденцију да се више од врућине. ЈА је лијегање добити АТИ Радеон ХД 3850, али на другом форуму (гаминг) ми је рекао да би било снаге гладна и боље картице да би се 4670.
Не желим трошити превише новца, испод 200 $ ЦА. Обично сам купити ново рачунар у овој врсти ситуација, иако не врло практичан. Пуно више лако, али не врло практичан. :) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Као што је то Делл Десктоп, цхецк оут инсталирани псу .... дуг као Ја могу установити је 4670 потребама најмање 400у псу и 3850 најмање 450у.
|
|||
|
|||
|
Хвала ти, Пхил!
Како могу пронаћи псу наочаре? Да ли је то везане матична плоча? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Морат ћете погледати на налепници. Псу је ствар да утикачи у зид.
Већина Делл ПСУс чинити добро са афтермаркет картицама. Такође, проверите да је 7300 није интегрисана - до ыоу плуг ваш монитор у истом подручју ваш УСБ портови итд су, или је то доле?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Хеј, Царбон, хвала за одговор. Мој монитор користи додатак испод усбс, то је бели ццелу кабл.
Гледам у додатку на напајање на задњој страни и постоји само сада није налепница. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Хаппы гаминг ... и ох тако ... ХД 4600 серију добро ради! Под притиском гаминг, то би могло подгријати абит ... не брините о томе. Топлота се добро контролисаним .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Куоте:
Мислим да је твој најбољи кладити се у овом тренутку је да се отвори ствар се и тражити и пронаћи слот вашег псу маке / модел у исто време.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Хеј, хвала опет, Царбон. И'лл пост што сам пронаћи.
Такође, захваљујући медиагт. |