менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Як я можу сказати, якщо материнська плата буде підтримувати нові відеокарти

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 грудня 2008, 11:10
Член групи

Default Як я можу сказати, якщо материнська плата буде підтримувати нові відеокарти

Я хотів би отримати ATI Radeon HD 4670. Я не багато для зубчастих коліс військові ігри типу, але я хочу грати в Tomb Raider Underworld.

Мій робочий стіл двох років Dell, у мене три роки залишається на гарантії - це було Awesome комп'ютер, абсолютно немає проблем, які пов'язані з обладнанням. Ось специфікації:
поточний відеокарта NVIDIA GeForce 7300 LE
Процесор Intel Core процесорів 6300@1.86GHz
32-розрядна ОС Vista
має 3,2 Window Досвід Рейтинг.
2GB RAM

Я завантажив CPU-Z і отримав цю інформацію, я не знаю, що це означає, хоча:
Материнські плати
Виробник: Dell Inc
Модель: 0WG855
Чіпсет: Intel P965/G965 Rev: 2
Південний міст: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
Old 28 грудня 2008, 11:19
Член групи

Default Як я можу сказати, якщо материнська плата буде підтримувати нові відеокарти

Крім того, це права карти для мене? Я прочитав у форумі тут ця карта має тенденцію до більш теплим. Я збираюся отримати ATI Radeon HD 3850, але в іншому форумі (ігри), мені сказали, що це буде влада і голодні краще карти отримати буде 4670.

Я не хочу витрачати надто багато грошей, менше $ 200 CA. Звичайно, я купити новий комп'ютер в подібній ситуації, не дуже практично, хоча. Набагато більш легким, але не дуже практично. :)
Old 28 грудня 2008, 15:03
Донор групи

Оскільки це Dell Desktop, перевірте встановлений блок живлення .... наскільки я можу встановити 4670 необхідно як мінімум 400 Вт блок живлення і 3850 мінімум 450W.
Звичайний трюк Dell є покласти в бідних / блоки живлення недостатньо, і якщо це так, то вам може закінчитися жарко і беручи інші компоненти в цьому процесі.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 грудня 2008, 17:47
Член групи

Спасибі, Філ!

Як я можу знайти БП специфікації? Хіба це материнська плата пов'язані?
Old 28 грудня 2008, 20:54
Донор групи

Ви повинні подивитися на наклейку. ПГУ є те, що підключається до стіни.

Більшість блоків живлення Dell робити дуже добре з Aftermarket карт. Також переконайтеся, 7300LE не інтегрована - ви підключіть монітор в тому ж районі ваших портів USB і т.д. є, чи це нижче?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 29 грудня 2008, 00:58
Член групи

Гей, карбон, дякую Вам за ответ. Мій монітор використовує плагін нижче USBs, це біле очолював шнур.

Я дивився на пробку в роз'єм живлення на задній стінці зараз і немає наклейки.
Old 29 грудня 2008, 03:11
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав CaptainOlimar View Post
Я хотів би отримати ATI Radeon HD 4670. Я не багато для зубчастих коліс військові ігри типу, але я хочу грати в Tomb Raider Underworld.

Мій робочий стіл двох років Dell, у мене три роки залишається на гарантії - це було Awesome комп'ютер, абсолютно немає проблем, які пов'язані з обладнанням. Ось специфікації:
поточний відеокарта NVIDIA GeForce 7300 LE
Процесор Intel Core процесорів 6300@1.86GHz
32-розрядна ОС Vista
має 3,2 Window Досвід Рейтинг.
2GB RAM

Я завантажив CPU-Z і отримав цю інформацію, я не знаю, що це означає, хоча:
Материнські плати
Виробник: Dell Inc
Модель: 0WG855
Чіпсет: Intel P965/G965 Rev: 2
Південний міст: Intel 8280IHH (ICH8DH)
LPCIO: SMSC
Ну, ур плати зможуть підтримувати графічні карти, яка може знадобитися більш потужне джерело живлення. Prolly вище 500 Вт. Happy ігор ... і Ах так ... HD 4600 працює добре! Гра під тиском, це може розігріти ABIT ... не турбуйтеся про це. Тепло, добре контрольованого .....
Old 29 грудня 2008, 15:48
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав CaptainOlimar View Post
Гей, карбон, дякую Вам за ответ. Мій монітор використовує плагін нижче USBs, це біле очолював шнур.
Ну, це залежить "як далеко" - в основному, ми шукаємо, щоб побачити, якщо це частина материнської плати, або на карту розширення.

Цитата:
Я дивився на пробку в роз'єм живлення на задній стінці зараз і немає наклейки.
Він буде всередині, насправді.

Я думаю, ваш кращий вибір на даний момент є відкриття річ і подивитися на гніздо і знайти БП марці / моделі в той же час.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 29 грудня 2008, 16:05
Член групи

Гей, спасибо знову, вуглець. Я пост, що я знаходжу.

Крім того, завдяки mediagt.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.