![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я хотів би отримати ATI Radeon HD 4670. Я не багато для зубчастих коліс військові ігри типу, але я хочу грати в Tomb Raider Underworld.
Мій робочий стіл двох років Dell, у мене три роки залишається на гарантії - це було Awesome комп'ютер, абсолютно немає проблем, які пов'язані з обладнанням. Ось специфікації: поточний відеокарта NVIDIA GeForce 7300 LE Процесор Intel Core процесорів 6300@1.86GHz 32-розрядна ОС Vista має 3,2 Window Досвід Рейтинг. 2GB RAM Я завантажив CPU-Z і отримав цю інформацію, я не знаю, що це означає, хоча: Материнські плати Виробник: Dell Inc Модель: 0WG855 Чіпсет: Intel P965/G965 Rev: 2 Південний міст: Intel 8280IHH (ICH8DH) LPCIO: SMSC |
|
|
|||
|
|||
|
Крім того, це права карти для мене? Я прочитав у форумі тут ця карта має тенденцію до більш теплим. Я збираюся отримати ATI Radeon HD 3850, але в іншому форумі (ігри), мені сказали, що це буде влада і голодні краще карти отримати буде 4670.
Я не хочу витрачати надто багато грошей, менше $ 200 CA. Звичайно, я купити новий комп'ютер в подібній ситуації, не дуже практично, хоча. Набагато більш легким, але не дуже практично. :) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Оскільки це Dell Desktop, перевірте встановлений блок живлення .... наскільки я можу встановити 4670 необхідно як мінімум 400 Вт блок живлення і 3850 мінімум 450W.
|
|||
|
|||
|
Спасибі, Філ!
Як я можу знайти БП специфікації? Хіба це материнська плата пов'язані? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви повинні подивитися на наклейку. ПГУ є те, що підключається до стіни.
Більшість блоків живлення Dell робити дуже добре з Aftermarket карт. Також переконайтеся, 7300LE не інтегрована - ви підключіть монітор в тому ж районі ваших портів USB і т.д. є, чи це нижче?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Гей, карбон, дякую Вам за ответ. Мій монітор використовує плагін нижче USBs, це біле очолював шнур.
Я дивився на пробку в роз'єм живлення на задній стінці зараз і немає наклейки. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Happy ігор ... і Ах так ... HD 4600 працює добре! Гра під тиском, це може розігріти ABIT ... не турбуйтеся про це. Тепло, добре контрольованого .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Цитата:
Я думаю, ваш кращий вибір на даний момент є відкриття річ і подивитися на гніздо і знайти БП марці / моделі в той же час.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Гей, спасибо знову, вуглець. Я пост, що я знаходжу.
Крім того, завдяки mediagt. |