![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм мислене на разстояние купуване на нова графична карта, и се чудех дали това графични карти http://www.mcmcomputers.co.uk/produc...oducts_id=2155 ще бъде ли хубави игри игри като "Майкрософт" полет sim.i, че ако ще работите с компютъра си, че макар и да не ми очила са в профила ми, аз съм ъпгрейд ми Памет до gb.Any снимки на това, което той би / или студ Най-вероятно изглежда ще бъде страхотно aswell.Or така че ако имате някакви recoomedations моля да ме уведомите не искам да отида над £ 50. наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тази карта няма да даде много добра графика, но това вероятно ще тичам Flight Simulator 2004 не сте сигурни за X все пак. Тази карта е AGP карта, прави компютъра ви не поддържа PCI Express. (Има ли черен гнездо над бяла PCI гнезда върху дънната платка?) Също така, какви са останалата част от спецификациите на текущата си компютър? Тогава ние можем да Ви препоръчваме някои добри карти.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е по-добре AGP слот базирани карти.
| |||
| |||
| Днес 03:06 PMserverguyRe: Как би тази добра графична карта бъде? Тази карта няма да даде много добра графика, но това вероятно ще тичам Flight Simulator 2004 не сте сигурни за X все пак. Тази карта е AGP карта, прави компютъра ви не поддържа PCI Express. (Има ли черен гнездо над бяла PCI гнезда върху дънната платка?) Също така, какви са останалата част от спецификациите на текущата си компютър? Тогава ние можем да Ви препоръчваме някои добри карти. моята графична карта слот е AGP (Браун Slot) и моите очила са на моя профил страница, също и аз "Трябва 533MHz FSB, 0.25MB Кеш (каквото те означават LOL). |
|
| |||
| |||
| Какъв е Вашият бюджет? Ето списък на някои от най-добрите карти, но те са малко по pricy http://compreviews.about.com/od/video/tp/AGPVideo.htm
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли някой харесвам Препоръчайте лаптоп с добра графика. | angy141 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 27-ми септември 2009 г. 09:45 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Каква графична карта е добро за моя компютър? | motolel | Графика на карти & Монитори | 10 | 18 Март 2009 03:18 |
| Добър PCI-изразят графична карта за 250 вата Захранване 450 вата Макс | kristalwilder | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Март 2009 15:59 |
| Добър графични карти | Ливърпулец | Графика на карти & Монитори | 34 | 4 октомври 2007 11:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |