![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor I `m gândire de cumpărare de pe un nou card de grafica, si am intrebat daca acest placă grafică http://www.mcmcomputers.co.uk/produc...oducts_id=2155 orice ar fi bun la jocurile ca Microsoft Flight sim.i cred că dacă ar lucra cu computerul meu, nu pentru a-mi specs sigur, deşi sunt în profilul meu, i `m upgrade mem-mi la o gb.Any imagini a ceea ce s-ar / sau rece , cel mai probabil, arata ca ar fi grozav aswell.Or, deci, dacă aveţi orice recoomedations vă rog să-mi spuneţi Nu vreau să merg peste £ 50. noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta carte nu este de gând să dea grafica foarte buna, dar probabil s-ar rula Flight Simulator 2004 nu sunt sigur despre X totusi. Această carte este o carte de AGP, nu pe computer nu suport PCI Express. (Are un soclu negru deasupra alb PCI prize de pe placa de bază?) De asemenea, ce sunt restul de specificatiile de curent calculator? Apoi putem recomanda nişte cărţi de bun.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta este o mai bună AGP slot pe bază de cartelă.
| |||
| |||
| Azi 03:06 PMserverguyRe: Cât de bine ar fi această placă grafică? Aceasta carte nu este de gând să dea grafica foarte buna, dar probabil s-ar rula Flight Simulator 2004 nu sunt sigur despre X totusi. Această carte este o carte de AGP, nu pe computer nu suport PCI Express. (Are un soclu negru deasupra alb PCI prize de pe placa de bază?) De asemenea, ce sunt restul de specificatiile de curent calculator? Apoi putem recomanda nişte cărţi de bun. mi placă grafică este slot AGP (Brown Slot) şi-mi sunt specs mea de pe pagina de profil, de asemenea, i `am 533MHz FSB, 0.25MB Cache (indiferent de ele înseamnă lol). |
|
| |||
| |||
| Care este bugetul? Aici este o listă cu unele dintre cele mai bune carduri dar ele sunt un pic pricy http://compreviews.about.com/od/video/tp/AGPVideo.htm
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |