![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам GeForce 8600gt. Използване на SpeedFan го чете в 67c бездейства. I DONT игра или нещо, така имам никакъв представа как горещо го получава от товар. Моят компютър не блокира или нещо такова, но изглежда, че HOT! Ако аз го докосна, нейните много горещо. Изглежда dangerouse. Малката фен на картата се върти ... от помощ ще бъде страхотно! |
|
| |||
| |||
| която би могла да бъде доста топло, но не е фантастично горещо. GPUs тече много висока температура, отколкото процесори. I wouldnt тревожи за това, но ако youre притеснявате за това бихте могли да отговарят на пазара след охладител, или се опита да подобри въздушния поток в случая. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, на карти, графики нагрявам много, но те са предназначени да направят това.
|
| |||
| |||
| Благодаря за някои парче ум. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| може да опитате извънзонални случай феновете да отида, че е необходимо много хладен въздух в случая. но това време нищо worrie за
|
| |||
| |||
| Това е добре, освен ако той няма да бъде по-висока от 100 C при пълно натоварване. Това е на безопасната страна. |
|
| |||
| |||
| Аз никога не подложиха на пълно натоварване, тъй като, доколкото знам. I DONT играят игри. На повечето, да гледате филми, музика и да играят на видео в страни. |
|
| |||
| |||
| Тогава вие сте причината да се притеснявате за това видео карта, защото тя ще бъде по-добре, отколкото добре. Нормална температура за това е нещо като 50-60C при празен ход, така че, предполагам, че това е малко прекалено висока, но не и толкова висока, затова, ще се оправи с него. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Закупуването на нови графични карти - NVidia GeForce 9400GT? | Марсела | Графика на карти & Монитори | 1 | 4 юни 2009 02:13 |
| Помощ! Инсталиране на NVidia Ge сили 8600gt | Shrike2101 | Графика на карти & Монитори | 4 | 9 февруари 2009 03:37 |
| Лаптоп графична карта: Intel X3100 спрямо NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 29 ноември 2008 16:12 |
| Как мога да си overclock NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E видео карта? | Джошуа | Графика на карти & Монитори | 1 | 25 ноември 2008 08:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |