![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám GeForce 8600gt. Použití SpeedFan je čte na 67c nečinnosti. I dont hru nebo něco tak nemám tušení, jak se to dostane na horké zatížení. Můj počítač není krach, nebo cokoliv, ale že se zdá HOT! Kdybych nedotkněte, velmi horké. Zdá dangerouse. Malý ventilátor na kartě je přádelnictví ... pomoci by to skvělé! |
|
| |||
| |||
| které by mohly být trochu teplo, ale ne fantasticky teplé. GPUs běh na hodně vyšší než teplota CPU. Já bych starat o to, ale Pokud například nemusíte bát, že byste mohli odpovídá za tržní chladiče, nebo pokusit se zlepšit proudění vzduchu v dané věci. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pohodě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, grafické karty teplo až moc, ale jsou navrženy tak, aby tak učinily.
|
| |||
| |||
| Děkujeme za několik kusu paměti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| se mohli pokusit extra případě fanoušky získat tolik potřebné v pohodě, že vzduch v dané věci. ale že temps nic o worrie
|
| |||
| |||
| Je v pořádku, pokud to nebude vyšší než +100 C při plném zatížení. Je to na bezpečné straně. |
|
| |||
| |||
| Nikdy jsem ji při plném zatížení, pokud vím. I dont hrát hry. Nanejvýš jsem sledovat filmy, přehrávat hudbu a video je na strany. |
|
| |||
| |||
| Pak máte důvod se obávat, že grafická karta, protože to bude lepší než v pohodě. Normální teplotě, která je něco jako 50-60C při volnoběhu, tak si myslím, že je to trochu příliš vysoká, ale ne tak vysoké, aby si s ní v pohodě. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|