![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω μια GeForce 8600gt. Χρησιμοποιώντας SpeedFan διαβάσει 67c σε αδράνεια. Ι dont το παιχνίδι ή κάτι άλλο, ώστε δεν έχω καμία ιδέα για το πώς θα γίνεται σε καυτό φορτίο. Ο υπολογιστής μου δεν δυστύχημα ή κάτι άλλο, αλλά φαίνεται ότι HOT! Αν σας αγγίζω, το πολύ ζεστό. Φαίνεται dangerouse. Ο μικρός ανεμιστήρας της κάρτας είναι κλώση ... οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι καταπληκτικό! |
|
| |||
| |||
| ότι μπορεί να είναι λίγο ζεστό, αλλά δεν τα φανταστικά ζεστό. GPUs τρέχει σε πολύ υψηλότερη θερμοκρασία από επεξεργαστές. i wouldnt ανησυχείς, αλλά αν youre ανησυχητικό γι 'αυτό θα μπορούσατε μετά την τοποθέτηση στην αγορά ψυγείου, ή να προσπαθήσει να βελτιώσει τη ροή του αέρα στην περίπτωση. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ωραία.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, οι κάρτες γραφικών θερμανθούν πολύ, αλλά είναι σχεδιασμένα για να το πράξει.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για κάποιο κομμάτι του νου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| περίπτωση θα μπορούσαν να προσπαθήσουν επιπλέον ανεμιστήρες για να το πολύ δροσερό αέρα που απαιτείται για την υπόθεση. temps όμως ότι τίποτα δεν worrie περίπου
|
| |||
| |||
| Είναι ωραία αν δεν δεν θα είναι μεγαλύτερη από 100 C και υπό πλήρες φορτίο. Είναι σχετικά με την ασφαλή πλευρά. |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν έθεσε υπό πλήρες φορτίο, από όσο γνωρίζω. I dont παίξετε παιχνίδια. Επί πλέον, βλέπω ταινίες, μουσική και βίντεο σε μέρη της. |
|
| |||
| |||
| Στη συνέχεια, έχετε το λόγο για να ανησυχούν για την κάρτα βίντεο, επειδή θα είναι καλύτερο από το πρόστιμο. Η κανονική θερμοκρασία για το ότι είναι κάτι σαν 50-60γ όταν ρελαντί, ναι, νομίζω ότι είναι λίγο πολύ υψηλή, αλλά ότι δεν υψηλό, οπότε, θα είναι ωραία με αυτό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Αγοράζετε μια νέα κάρτα γραφικών - Nvidia Geforce 9400GT; | Marcella | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 4η Ιουν 2009 02:13 |
| Βοήθεια! Εγκατάσταση Nvidia Ge Force 8600gt | Shrike2101 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 9ο Φεβ 2009 03:37 |
| Laptop Κάρτα γραφικών: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 29 Νοε 2008 16:12 |
| Πώς μπορώ να overclock μου NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E κάρτα βίντεο; | Joshua | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 25 Νοε 2008 08:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |