![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam GeForce 8600gt. Korištenje SpeedFan ga čita na 67c miruje. JA dont igre ili ništa pa nemam pojma kako se to dobiva na vrući opterećenja. Moje računalo ne srušiti ili nešto, ali čini se da je hot! Ako ja dotaknem, njegova jako vruće. Činiti se dangerouse. Mali ventilator na kartici je predenje ... bilo koji pomoć bi bilo velik! |
|
| |||
| |||
| koja bi mogla biti malo zagrijati, a ne vruće fantastično. GPUs raditi na puno višoj od temp CPU. I wouldnt brinuti o tome, ali ako youre brinući o tome ste mogli pričvršćenje na tržištu nakon hladnjak, ili pokušati poboljšati protok zraka u case. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je u redu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, grafičke kartice podgrijati puno, ali oni su dizajnirani da to učinite.
|
| |||
| |||
| Hvala za neki djelić duha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mogao probati extra slučaju obožavatelji dobiti toliko potreban svjež zrak, u slučaju. temps, ali da ništa o worrie
|
| |||
| |||
| To je u redu ako to neće biti viša od 100 C pod punim opterećenjem. To je sigurno na strani. |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam stavi pod punim opterećenjem, koliko ja znam. I do not play games. U većini sam gledati filmove, slušati glazbu i video's at stranaka. |
|
| |||
| |||
| Tada imate razlog za to brinuti o video kartici, jer će biti bolje nego u redu. Normalna temperatura za to je nešto kao kada je 50-60C prazan hod, pa, mislim da je malo prevelik, ali ne i da je visok, tako da ćete biti u redu s njim. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Kupnja nove grafičke kartice - Nvidia Geforce 9400GT? | marcella | Graphics Cards & Monitors | 1 | 4. lipnja 2009 02:13 |
| Pomoć! Instaliranje Nvidia Ge Force 8600gt | Shrike2101 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 9. veljača 2009 03:37 |
| Laptop Grafika kartica: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 29. studeni 2008 16:12 |
| Kako mogu overclock mog NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E grafičku karticu? | Jošua | Graphics Cards & Monitors | 1 | 25. studeni 2008 08:54 |
| Thread Tools | |
| |