![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי GeForce 8600gt. השימוש ב-SpeedFan זה קורא 67c לפהות. אני dont המשחק או כל דבר אז אין לי מושג איך זה נעשה על חם לטעון. המחשב שלי לא לקרוס או משהו אבל זה נראה hot! אם אני נוגע, שלה חם מאוד. נראה dangerouse. הקטן מעריץ על הכרטיס הוא מסתובב ... כל עזרה יהיה נהדר! |
|
| |||
| |||
| זה עלול להיות קצת חם, אבל לא fantastically חם. GPUs לרוץ בבית הרבה יותר גבוה מאשר זמני CPUs. אני wouldnt לדאוג בקשר לזה, אבל אם youre לדאוג אתה יכול להתאים את זה אחרי השוק של מקרר, או לנסות לשפר את airflow במקרה. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בסדר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, את החום של כרטיסי מסך הרבה, אבל הם נועדו כדי לעשות זאת.
|
| |||
| |||
| תודה על כמה חתיכת המוח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מקרה נוסף יכול לנסות להגיע אוהדים כי יש צורך בהרבה האוויר קריר במקרה. אבל זה כלום temps אודות worrie
|
| |||
| |||
| זה בסדר, אלא אם כן זה לא יהיה גבוה יותר מ 100 C מלא תחת עומס. זה על בטוח בצד. |
|
| |||
| |||
| אני אף פעם לא שמו את זה תחת עומס מלא, ככל שאני יודע. אני dont לשחק במשחקים. לכל היותר, אני לצפות בסרטים, לשחק מוסיקה ווידאו של הצדדים בבית. |
|
| |||
| |||
| אז יש לך על סיבה לדאוג, כי כרטיס המסך, כי זה יהיה יותר טוב בסדר. בדרך כלל הטמפ 'בשביל זה משהו כמו 50-60C כאשר התבטלות, אז אני מניחה שזה קצת גבוה מדי, אבל לא כל כך גבוה, אז, אתה תהיה בסדר עם זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| רכישת כרטיס מסך חדש - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 4th יוני 2009 02:13 |
| עזרה! התקנה של Nvidia Ge Force 8600gt | Shrike2101 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 9th פברואר 2009 03:37 |
| Laptop כרטיס המסך: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 29 נובמבר 2008 16:12 |
| איך אני יכול overclock שלי NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E כרטיס הווידאו? | יהושע | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 08:54 |
| שרשרת כלים | |
| |