![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu GeForce 8600GT. Naudojant SpeedFan užrašyta bent 67c idle. I dont žaidimas ar nieko, kad aš neįsivaizduoju, kaip karštai jis pasireiškia dėl apkrovos. Mano kompiuteryje nėra gedimų ar kitų dalykų, bet, atrodo HOT! Jei liečiu, jos labai karšta. Atrodo dangerouse. Mažai ventiliatoriumi kortelė verpimo ... Any help Būtų puiku! |
|
| |||
| |||
| kad galėtų būti šiek tiek šiltą, tačiau jos nėra fantastiškai karštas. GPU važiuoti daug didesnės temp nei CPU. I wouldnt worry about it, if your neramina, bet apie ją galima pritaikyti nuo rinkos aušintuvas, arba bandykite gerinti tuo atveju oro srautas. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's fine.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, korteles, įkaista daug, bet jos yra skirtos daryti.
|
| |||
| |||
| Ačiū už kai proto gabalas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gali pabandyti extra atveju gerbėjai gauti, kad labai reikalingas atvėsti oro atveju. bet kad temps nieko worrie apie
|
| |||
| |||
| Tai gerai, jei ji nebus didesnė nei 100 C, kai visa apkrova. Tai dėl saugios pusės. |
|
| |||
| |||
| Aš niekada padėkite jį po visą krovinį, kiek aš žinau. I dont žaisti žaidimus. Daugiausia, aš žiūrėti filmus ir klausytis muzikos vaizdo vakarėliuose. |
|
| |||
| |||
| Tada galite turėti pagrindo nerimauti, kad vaizdo plokštę, nes tai bus geriau nei bauda. Normali temperatūra, kuri yra kažkas panašaus į 50-60C, kai dirbant tuščiąja eiga, todėl, manau, kad tai šiek tiek per didelis, bet ne tai, kad didelis, todėl, Jums bus gerai su juo. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ieškau nauja video korta - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 4 birželis 2009 02:13 |
| Padėti! Diegimas Nvidia Ge Force 8600GT | Shrike2101 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 9 vasaris 2009 03:37 |
| Laptop Graphics Card: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Lapkritis 29, 2008 16:12 |
| Kaip aš galiu overclock Mano NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E vaizdo plokštę? | Jėzus | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 25, 2008 08:54 |
| Temos įrankiai | |
| |