![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam GeForce 8600gt. Korzystanie SpeedFan czytamy w 67c bezczynności. I dont gra lub nic tak nie mam pojęcia jak to gorących dostaje na obciążenia. Mój komputer nie ma awarię lub coś, ale wydaje Gorące! Jeśli go dotykać, jej bardzo gorąco. Wydaje się dangerouse. Mały wentylator na karcie jest spinning ... any help would be great! |
|
| |||
| |||
| że może być trochę ciepła, ale jej nie fantastycznie gorące. GPU wykonane dużo wyższa niż temp CPU. I wouldnt martwić, ale jeśli youre martwiąc się o to można dopasować jeden po rynku chłodnicy, lub spróbować poprawić przepływ powietrza w tej sprawie. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's fine.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, grafika karty ciepła na wiele, ale są one przeznaczone do tego celu.
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za niektóre kawałek umysłu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| może spróbuj przypadku dodatkowych wentylatorów się, że bardzo potrzebne chłodnego powietrza w tej sprawie. ale że czas nic do worrie o
|
| |||
| |||
| To chyba dobrze, nie będzie wyższa niż +100 C przy pełnym obciążeniu. To na bezpieczne strony. |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie je pod pełnym obciążeniem, z tego co wiem. I dont gier. W większości, mogę oglądać filmy, odtwarzać muzykę i wideo na strony. |
|
| |||
| |||
| Wtedy na powodu do obaw, że karta graficzna, bo będzie lepiej niż dobrze. Normalna temperatura w tym jest coś takiego jak 50-60C, gdy bieg jałowy, tak, myślę, że to trochę za wysoka, ale nie, że wysokie, więc będziesz się dobrze z nim. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|