![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám GeForce 8600gt. Použitie SpeedFan je číta na 67C nečinnosti. I dont hru alebo niečo tak nemám tušenie, ako sa to dostane na horúcej zaťaženie. Môj počítač nie je krach, alebo čokoľvek, ale že sa zdá HOT! Kdybych dotkli, veľmi horúce. Zdá dangerous. Malý ventilátor na karte je pradiarenského ... pomoci by to skvelé! |
|
| |||
| |||
| ktoré by mohli byť trochu teplo, ale nie fantasticky teplé. GPUs Beh na veľa vyššia ako teplota CPU. Já bych starať o to, ale Ak napríklad nemusíte báť, že by ste mohli zodpovedá za trhové chladiča, alebo pokúsiť sa zlepšiť prúdenie vzduchu v danej veci. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pohode.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, grafické karty teplo až moc, ale sú navrhnuté tak, aby tak urobili.
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za niekoľko kusu pamäte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sa mohli pokúsiť extra prípade fanúšikov získať toľko potrebnej v pohodě, že vzduch v danej veci. ale že temps nič o worrie
|
| |||
| |||
| Je v poriadku, ak to nebude vyššia ako +100 C pri plnom zaťažení. Je to na bezpečnej strane. |
|
| |||
| |||
| Nikdy som ju pri plnom zaťažení, ak viem. I dont hrať hry. Nanajvýš som sledovať filmy, prehrávať hudbu a video je na strany. |
|
| |||
| |||
| Potom máte dôvod sa obávať, že grafická karta, pretože to bude lepšie ako v pohodě. Normálnej teplote, ktorá je niečo ako 50-60C pri voľnobehu, tak si myslím, že je to trochu príliš vysoká, ale nie tak vysoké, aby si s ňou v pohode. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Kúpa novej grafickej karty - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | Graphics Cards & Monitory | 1 | 4. júna 2009 02:13 |
| Pomoc! Inštalácia Nvidia Ge force 8600gt | Shrike2101 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 9. február 2009 03:37 |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150 | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. november 2008 16:12 |
| Ako môžem přetaktování môjho NVIDIA GeForce 8400 GS 256megabajt PCI-E grafické karty? | Jozue | Graphics Cards & Monitory | 1 | 25. novembra 2008 08:54 |
| Thread Tools | |
| |