![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам ГеФорце 8600гт.
Коришћење СпеедФан га чита на 67ц мирује. ЈА донт игре или ништа па немам појма како се то добија на Врући оптерећења. Моје рачунар не срушити или нешто, али чини се да је хот! Ако ја дотакне, његова јако вруће. Чинити се дангероус. Мали вентилатор на картици је предење ... било који помоћ би било велик! |
|
|
|||
|
|||
|
која би могла бити мало загријати, а не вруће фантастично. ГПУс радити на пуно вишој од темп ЦПУ. И уоулднт бринути о томе, али ако ыоур бринући о томе сте могли причвршћење на тржишту након хладњак, или покушати побољшати проток ваздуха у цасе.
МЦТУ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је у реду.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ыеп, графичке картице подгријати пуно, али они су дизајнирани да то урадите.
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за неки дјелић духа.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
могао пробати екстра случају обожаватељи добити толико потребан хладан ваздух, у случају.
Темпс, али да ништа о уоррие
|
|
|||
|
|||
|
То је у реду ако то неће бити виша од 100 Ц под пуним оптерећењем. То је сигурно на страни.
|
|
|
|||
|
|||
|
Никад нисам стави под пуним оптерећењем, колико ја знам. И до нот плаы гамес. У већини сам гледати филмове, слушати музику и видео'с ат странака.
|
|
|
|||
|
|||
|
Тада имате разлог за то да брине о видео картици, јер ће бити боље него у реду. Нормална температура за то је нешто као када је 50-60Ц празан ход, па, мислим да је мало превелик, али не и да је висок, тако да ћете бити у реду са њим.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|