![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben bir GeForce 8600gt. SpeedFan bu 67c boş at okuma kullanma. I dont oyun veya herhangi bir şey yani hiç bir fikrim nasıl sıcak yükleyeceğinizi alacağı var. Benim bilgisayar çökmeyecek falan ama sıcak görünüyor! Eğer dokunma, çok sıcak. Dangerouse görünüyor. Kartın üzerindeki küçük hayranıyım iplik olduğunu ... herhangi bir yardım çok iyi olurdu! |
|
| |||
| |||
| Birazcık sıcak, ancak çok sıcak değil olabilir. GPUs CPU'ları daha çok yüksek sıcaklığında çalıştırın. Bu konuda I wouldnt endişe, ancak hakkında size pazar serin bir sonra, uygun veya için ise hava akımı arttırıcı çalışmalar eğer youre endişe. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sorun yoktu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, bir çok yer bunu yapmak için tasarlanmış grafik kartları ısı ama.
|
| |||
| |||
| Akılda bir parça için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| durumunda bu kadar gerekli soğuk hava almak için ekstra durumda fanlar deneyebilirsiniz. ancak hakkında worrie için temps şey
|
| |||
| |||
| İyi's takdirde daha yüksek 100 C tam yük altında olmak. Bu güvenli tarafı var. |
|
| |||
| |||
| Ben tam yük altında kadarıyla söylemek asla. Ben oyunlar dont. En çok, ben, film izlemek ve müzik videosu partiler kalmaktadır oynuyor. |
|
| |||
| |||
| Çünkü iyi daha iyi olacak, o ekran kartı için endişelenmeye nedenle üzerinde var. 50 gibi bir-60C zaman rolântide, bu yüzden için Normal sıcaklık, bu biraz çok yüksek, ama değil, çok yüksek, Bunu iyi olacak galiba. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|