![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене GeForce 8600GT. Використання SpeedFan йдеться в 67c простою. I Dont гри або що-небудь так що я не уявляю, як гарячий він запускається при завантаженні. Мій комп'ютер не впаде або що-небудь, але здається, що горя! Якщо я торкаюся його, її дуже гарячою. Здається dangerouse. Маленький вентилятор на карті крутиться ... будь-яка допомога буде здорово! |
|
| |||
| |||
| які могли б бути трохи теплою, але це не фантастичний жарко. Графічні процесори працювати на набагато вище, ніж темп процесорів. Я Wouldnt турбуватися про це, але якщо Youre занепокоєння про неї можна помістити після ринку кулер, або спробувати поліпшити повітряний потік в цій справі. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нічого страшного.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, тепло відеокарти до дуже багато, але вони призначені для цього.
|
| |||
| |||
| Дякуємо за яку-небудь з уваги. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| може спробувати додаткові вентилятори справа, що для отримання такої необхідної прохолоди в цій справі. але що Temps нічого про worrie
|
| |||
| |||
| Нічого страшного, якщо вона не буде вище, ніж 100 C при повному навантаженні. Це про всяк випадок. |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не ставлять її під повним навантаженням, наскільки я знаю. I Dont грати в ігри. По крайней мере, я дивитися фільми та грати музику відео за адресою сторін. |
|
| |||
| |||
| Тоді у вас на причини турбуватися, що відеокарта, тому що це буде краще, ніж штраф. Нормальна температура для цього щось на зразок 50-60C при холостому ходу, так що, я думаю, що це занадто висока, але не така висока, тому, вам буде добре з ним. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Купівля нових відеокарт - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Графічні карти & Монітори | 1 | 4 червня 2009 02:13 |
| Допомога! Установка Nvidia Ge Force 8600GT | Shrike2101 | Графічні карти & Монітори | 4 | 9 лютого 2009 03:37 |
| Ноутбук Графічна карта: Intel X3100 проти NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 29 листопада 2008 16:12 |
| Як я можу розігнати мою NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E відеокарта? | Джошуа | Графічні карти & Монітори | 1 | 25 листопада 2008 08:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |