![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Системата ми се ... mobo: ASUS P5Q Процесор: Intel Q9550 RAM: 2x2gb корсар PC2-6400 Видео: MSI NVIDIA GeForce 8600gts (fanless )Бих искал да overclock на videocard. Сега имам BIOS настройка, която може да настроите часовника за PCI-изразят порт, по подразбиране в 100mhz overclocked до 180mhz. Тъй като аз DONT считат себе си опит с това бих искал да знам какви настройки мога да пробвам по безопасен начин, или ще бъде безопасна, с програма като N-мелодия, че overclocks от OS, и каква температура мониторинг софтуер трябва да използвам, за да вижте колко горещо ми fanless дизайн отива. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това не прави нищо. Изтегляне на Rivatuner и следвайте инструкциите.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| В "часовник", която търсите е за пристанище, а не на картата. Искаш ли да overclock на картата, така rivatuner или ntune ще бъдат необходими. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Как мога да си overclock NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E видео карта? | Джошуа | Графика на карти & Монитори | 1 | 25 ноември 2008 08:54 |
| Графична карта и RAM | Razer | Графика на карти & Монитори | 3 | 7 Jan 2008 09:25 |
| Точно когато си мислиш, че е безопасно да си купя един графична карта | Алекс | Графика на карти & Монитори | 3 | 27 ноември 2007 02:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |