![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj systém ... mobo: ASUS P5Q CPU: Intel Q9550 ram: 2x2gb Corsair PC2-6400 video: MSI nVidia GeForce 8600gts (bez ventilátorů )Rád bych přetaktování na grafickou kartu. Teď mám bios nastavení, které můžete nastavit čas pro PCI-Express port, selhání na 100MHz overclocked Do 180mhz. Vzhledem k tomu, že i dont považuji se zkušenostmi s tímto bych chtěl vědět, jaké nastavení jsem mohl vyzkoušet v bezpečném způsobu nebo by být i bezpečnější s programem jako jsou n-melodie, které overclocks z nás, a jaká teplota monitorovací software mám použít, aby vidět, jak moje horké Design bez ventilátorů jde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To není nic dělat. Stáhnout Rivatuner a postupujte podle pokynů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Na "hodiny", které si prohlížíte, je pro přístav, ne karta. Chceš se přetaktování karty, tak rivatuner nebo ntune bude zapotřebí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Jak mohu přetaktování mého NVIDIA GeForce 8400 GS 256megabajt PCI-E grafické karty? | Jozue | Graphics Cards & Monitory | 1 | 25. listopadu 2008 08:54 |
| Grafickou kartu a RAM | Razer | Graphics Cards & Monitory | 3 | 7. ledna 2008 09:25 |
| Stačí, když si myslela, že je bezpečný ke koupi grafické karty | alex | Graphics Cards & Monitory | 3 | 27. listopadu 2007 02:40 |
| Thread Nástroje | |
| |