![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Το σύστημά μου ... mobo: ASUS P5Q CPU: Intel Q9550 RAM: 2x2gb Corsair PC2-6400 βίντεο: MSI NVIDIA GeForce 8600gts (fanless )Θα ήθελα να overclock την κάρτα οθόνης. Τώρα έχω μια ρύθμιση του BIOS που μπορεί να ρυθμίσετε το ρολόι για το PCI-Express λιμάνι, σε προεπιλεγμένες 100mhz overclocked έως 180mhz. Από το i dont έμπειρο θεωρώ τον εαυτό μου με την παρούσα θα ήθελα να μάθω ποιες ρυθμίσεις θα μπορούσα να δοκιμάσουν με ασφαλή τρόπο ή θα μου να είναι πιο ασφαλής με ένα πρόγραμμα όπως το n-συντονιστείτε overclocks ότι από το λειτουργικό σύστημα, και αυτό το λογισμικό παρακολούθησης της θερμοκρασίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να δείτε πόσο ζεστό μου fanless σχεδιασμό πηγαίνει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό δεν κάνει τίποτα. Κατεβάστε Rivatuner και ακολουθήστε τις οδηγίες.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Το "ρολόι" κοιτάζετε είναι για το λιμάνι, δεν την κάρτα. Θέλεις να overclock την κάρτα, ώστε rivatuner ή ntune θα είναι αναγκαία. |