![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját rendszer ... mobo: ASUS P5Q Processzor: Intel Q9550 RAM: 2x2gb Corsair PC2-6400 Video: MSI nVidia GeForce 8600gts (fanless )Szeretném overclock a videókártya. Most már van egy BIOS beállítás, hogy lehet állítani az órát a PCI-Express port, a default 100MHz overclocked ig 180mhz. Mivel i dont tartom magam tapasztalt ennek Szeretném tudni, milyen beállításokat tudtam kipróbálni a biztonságos vagy biztonságosabb lenne a program, mint az N-Tune overclocks hogy az operációs rendszer, és milyen hőmérséklet ellenőrző szoftvert kell használni milyen meleg az én fanless design megy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem csináltam semmit. Rivatuner letöltése, és kövesse az utasításokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Az "óra" you're looking at is a port, és nem a kártya. Akarsz overclock a kártyát, így rivatuner vagy ntune lesz szükség. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Hogyan tudok én overclock NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E videokártya? | Joshua | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 25. november 2008 08:54 |
| Grafikus kártya és a RAM | Razer | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 7. január 2008 09:25 |
| Csak amikor azt hitte, hogy biztonságos vásárolni grafikus kártya | alex | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 27. november 2007 02:40 |
| Téma eszközök | |
| |