![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano sistema ... MOBO: ASUS P5Q Procesorius: Intel Q9550 RAM: 2x2GB Corsair PC2-6400 Video: MSI nVidia GeForce 8600gts (be ventiliatoriaus )Norėčiau overclock videocard. Dabar aš BIOS, kad galima nustatyti, kad laikrodis PCI-Express uosto, ne pagal nutylėjimą 100MHz Overclocked iki 180MHz. Kadangi i dont laikau save patyrusių su šiuo Norėčiau sužinoti, kokie nustatymai galėjau išbandyti saugiai ar man bus saugiau su panašaus N programa suderins, kad overclocks nuo OS, ir kokios temperatūros stebėjimo programinę įrangą reikėtų naudoti pamatyti, kaip karšta Mano vėdinimo projektavimas važiuoja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai neturi nieko daryti. Parsisiųsti Rivatuner ir sekite instrukcijas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| "Laikrodis", ko ieškote, yra ne uosto, o ne kortelės. Norite overclock kortelė, todėl rivatuner ar nTune bus reikalingi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Kaip aš galiu overclock Mano NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E vaizdo plokštę? | Jėzus | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 25, 2008 08:54 |
| Grafika kortelės ir RAM | Razer | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 7 sausis 2008 09:25 |
| Tiesiog kai manė, kad saugiai pirkti graphics card | Alex | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 27, 2007 02:40 |
| Temos įrankiai | |
| |